Ugrás a tartalomra
x

Saját unokájának adott életet a 61 éves nő - 4 szülője van a kisbabának

A meleg pár béranyát keresett, de arra még csak gondolni sem mertek, hogy végül az egyikük anyukája fogja kihordani a picit.

A hihetetlen történetről a Buzzfeed számolt be. Matthew Eledge és Elliot Dougherty a Nebraska állambeli Omahában élnek. Ők egy meleg házaspár, akik már nagyon régóta szerettek volna gyermeket. Ha valaki évekkel ezelőtt azt mondja nekik, hogy gyermeküket Matthew édesanyja fogja kihordani, valószínűleg röhögőgörcsöt kaptak volna.

A 32 éves Matthew és a 29 éves Elliot béranyát kerestek, mert mindennél jobban vágytak rá, hogy gyermeket neveljenek. A férfi anyja, Cecile három gyermek édesanyja, s mivel imádott terhes lenni évtizedekkel korábban, viccelődve felajánlotta nekik "szolgálatait".

 

A pár elsőre nem is gondolt bele, hogy ez egy valódi lehetőség a számukra, ám amikor az orvosukkal találkoztak, Matthew megemlítette anyja vicces ajánlatát. A doktor, Dr. Carolyn Maud Doherty ezt nem találta tréfásnak, sőt, igazán jó ötletnek gondolta. Kíváncsi volt, valóban megfelelne-e a nő béranyának.

A cikk folytatását megtalálod a szeretlekmagyarorszag.hu oldalán. 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux