Ugrás a tartalomra
x

Adakozz egy nemes ügyért

Török "Forest" Benjamin, a 2018-as Gay Games versenyen a 42 kilométeres maratonon ezüst érmet szerzett Magyarország színeiben. Benjamin akkor így nyilatkozott a gay.hu-nak: 

 

“Hihetetlen és könnyeket ejtő érzés volt amikor kimondták a nevemet. Hirtelen meghatódtam, mert csodálatos érzés a Magyar LMBTQ, az LGBT személyeket, barátokat és Magyarországot képviselni. Könnyes szemmel vettem át az érmet. Ez a Gay Games 8.  napja Párizsban, maga az álom volt, sok tapasztalattal és hihetetlen érzésekkel térek haza.”

 

Forest most egy nemes ügyért száll harcba, ennek az ügynek a támogatásához szeretné az LMBTQ társadalom segítségét kérni. 

Jótékony céllal állok rajthoz a 2019. március 20-24. között megrendezett 12. Spuri Balaton Szupermaraton 196 km-es egyéni távján, a daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként adománygyűjtési célom 150.000 Forint.

Magammal való elvárás, hogy daganatos, súlyos krónikus beteg gyerekeknek is segíthessek lehetőségeimhez, képességeimhez képest, akik nehéz helyzetbe kerültek betegségük miatt, mint pl. hemofília, diabétesz, krónikus ízületi gyulladás vagy IBD betegség. A bátor tábor a súlyosan beteg gyerekeknek ad erőt, lendületet, lelki támogatást, hogy az élet minden terén bátorsággal, magabiztosan tudjanak élni, feledve a szomorúságot. Ehhez el kell jutniuk a táborba ami nem kevés összeg.

Én ezért gyűjtök adományt, hogy eljuthassanak egy olyan táborba, ahol önmaguk lehetnek szabadon, feledve a szomorúságot a betegségük miatt. Nem vagyok, még szülő, de megvagyok győződve arról, hogy a szülőknek a szívük szakad meg, amikor betegségben, szomorúnak látják gyermeküket, s meg mozgatnak mindent azért, hogy boldogak lehessenek, s hogy mindenük meglehessen. Kérlek támogass te is, hogy ne érezhessék, hogy nem teljes értékű gyerekek! Egyik kis táborlakó szerint ,,Az orvos az életemet adja vissza, a Bátor tábor az életkedvemet”.

A támogatáshoz kattints IDE! 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux