Ugrás a tartalomra
x
""

„Az ön pénisze sztár lehet!”

Galériában állítják ki a különböző formájú nemi szerveket.

„Az ön pénisze sztár lehet!” – ezzel a címmel jelent meg egy felhívás Angliában, és az alcím még ennél is erősebbre sikerült:

"Akarjuk a péniszét."

Nem kell semmi rosszra gondolni, a nemi szerveket ábrázoló fotókat egy londoni kiállításhoz gyűjtik. Méghozzá azzal a céllal, hogy közszemlére tegyék őket, de nem azért csinálják ezt a szervezők, hogy bárkit is megbotránkoztassanak, pusztán a férfiakat szeretnék kicsit közelebb hozni a saját testükhöz.

„Elég nagy? Túl nagy? Túlságosan széles? Furcsa az alakja? Túl görbe? Vagy egyszerűen csúnya?” – sokan teszik fel ezeket a kérdéseket saját szervükre pillantva, és mivel nincs lehetőségük az összehasonlításra (az uszoda öltözőjében körülnézni azért elég fura), sokan aggódnak, hogy az övék nem megfelelő.

A Pénisz Galéria szervezői szerint azonban nincs tökéletes alak és méret, amire mindegyik nemi szervnek hasonlítania kellene, és úgy látják, hogy a galéria látogatói megbizonyosodhatnak arról, hogy mindegyik cerka máshogy néz ki – mindegyik szép a maga módján.

A résztvevőktől február 15-ig várták a fotókat (kérve, hogy ne merevedés közben fényképezzék le, és az arcuk se látszódjék a képen), a fekete-fehér alkotásokat hamarosan egy fesztivál keretében állítják ki.

24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux