Ugrás a tartalomra
x

Hipóval öntöttek le egy fekete, meleg sorozatszínészt Chicagóban

Jussie Smollett neve itthon nem túl ismerős, pedig az USA-ban egy elég népszerű sorozat, az Empire (Birodalom) egyik főszereplője. Kedden hajnalban visszafelé tartott a szállására Chicagóban, amikor a rendőrségi jelentések szerint két fehér férfi támad rá rasszista és homofób sértéseket a fejéhez vágva. A színészt többször megütötték, egyikük egy kötelet hurkolt a nyaka köré, majd leöntötték hipóval, és otthagyták az utcán.

A színész állapota a rendőrség szerint kielégítő.

Smollett a színészkedés mellett zenél is, Chicagóban is pont egy koncert miatt tartózkodik. A gépe késett (egy Instagram-poszt tanúsága szerint öt órát), hajnalban ért a szállodába, ahol már nem volt nyitva az étterem, így elment valami ételt beszerezni - eközben támadtak rá. Az Empire című sorozatban egy meleg karaktert alakító Smollett maga is homoszexuális, ezt 2015-ben, Ellen Degeneres tévéműsorában jelentette be.

A támadás egyértelműen Smollett ellen irányult, a símaszkot viselő alakok

TE VAGY AZ A MOCSKOS BUZI AZ EMIPRE-BŐL kiáltással rontottak rá, és miközben ütötték, leniggerezték és azt üvöltötték az arcába, hogy THIS IS MAGA COUNTRY ami Donald Trump egyik kampányszövegből ered, a Make America Great Again-ből, még azaz, LEGYEN AMERIKA ISMÉT NAGYSZERŰ ami egyelőre azért annyira még nem jött össze, legalábbis ezek szerint.

index.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux