Ugrás a tartalomra
x

Melegek a nagyvilágban: Devon & Rob (Utah)

Devon Gibby és Rob Zimmer Salt Lake City-ben él, Utah állam (USA) fő- és egyben legnépesebb városában. Szivárványcsalád az övék. Két kisfiút nevelnek.

Amikor elindították Instagram oldalukat, az volt a céljuk, hogy bemutassák, hogyan él ma az Egyesült Államok nyugati felén egy meleg család. „Úgy éreztük, hogy lehetővé kell tenni mások számára, hogy láthassák, milyen szülők a homoszexuálisok, így akartunk tenni a sztereotípiák ellen, hogy lebontsuk az előítéleteket, különösen itt, a konzervatív mormonok által lakott Utah-ban, ahol élünk” – írták a beköszöntőjükben.

Sokat kirándulnak a gyerekekkel, gyakran lógnak a vidámparkban, kipróbálják magukat különféle ügyességi pályákon – mint ahogyan az a fényképeken is látszik.

dr

Sokan kérdezték tőlük, hogy hogyan készítik fel arra a gyerekeket, hogy elfogadják azt, hogy az ő családjuk másmilyen, mint a legtöbb. Azt válaszolták, hogy nagyon sok olyan meséskönyvet olvasnak, amely a másságról szól. Szerencsére sok ilyen képeskönyv van az USA-ban, például olyan is, ami Harvey Milk meleg aktivista életéről szól.

Devon Instagram oldalát ITT érhetitek el, Rob képeit ITT nézhetitek meg, közös, dadsnotdaddies nevű oldalukat pedig ITT kereshetitek fel. Nézzétek meg a fotóikat és ismerkedjetek meg egy átlagos amerikai szivárványcsalád mindennapjaival!

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

dr

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux