Ugrás a tartalomra
x
""

Fallikus útmutató egy tucat pénisszel

Most lerántjuk a leplet a vad titkokról, bemutatva a férfi ékesség tizenkét példányát a sokszínűség és a másság jegyében. Ez után a cikk után nem lesz ok panaszra. Hiszen nemcsak az oly sokat emlegetett húspénisz és vérpénisz létezik – unalmas is lenne.

Bizonyára sok olvasónk sokféle méretű és formájú hímtaggal találkozott élete során. De még senki sem készített átfogó „terepkutatást és útmutatót” a péniszek nagyszámú típusáról, melyek a vadonban „leselkednek” a merész legényekre, leányokra.

Egyet se félj, kedves Vad Kalandor! A lenti rövid lista talán segíthet eligazodni a „mi meg hogy” terén. Hozzászólásban jelezhetitek, ha kihagytunk volna egyet-kettőt a felsoroltak közül.  

A Lovag

via GIPHY

Mint egy lovag karja, ez a dorong gyakorta hosszú, vékony és tökéletesen függőleges állásából, valamint harmonikus arányairól lehet felismerni – az aljától a makkjáig. Másik neve: „A kihegyezett ceruza” – nem kertel, és egyből lecsap, ahová kell.

A Banán

via GIPHY

Becenevét felfelé görbülő formájáról és a kissé vékonyabb makkrészről kapta. Ez a fajta pénisz, amivel nagy valószínűséggel legtöbbször találkozol. Annak ellenére, hogy pontos mérete és a felhajlás szöge tulajdonosfüggő, mindenki egyetért ezen típus alaktani tökéletességével, s hogy az élvezet és a G-pont ingerlése garantált.

Hook kapitány

via GIPHY

Lefelé görbül, ennélfogva a „Kapitány” a „Banán” perverz kisöccse. E nem épp megszokott forma dőlésszöge minden behatolást megbonyolít – vagy meglehetősen akrobata mutatvány. Ha új pozitúrákat, új erogén zónákat szeretnél felfedezni, ez a fajta fallosz Neked való.

A Perrier üveg

via GIPHY

Alapból széles, de ahogy a csúcsához közelítünk, fokozatosan keskenyedik. Ezt a péniszfajtát nem a finomságáért szeretjük, viszont formája okán a rajta való rodeózás kétsebességes, vagy annál is gyorsabb. Néha az Eiffel-toronnyal, vagy egy megizzasztó dildóval hasonlítják össze. Köbkerülete tehát embert próbáló, viszont nem hinném, hogy sokáig várnál arra, hogy kipróbáld a tűzijátékot…

A Burrító

via GIPHY

Azoknak, akik az óriásira buknak. A „Burríó” a mindenkiben eloltja a lángoló tüzet. Nagy, vaskos és húsos – azt sem tudod, hogyan kezdj hozzá. Aztán majdnem megbánod, hogy többet haraptál belőle, mint amennyit meg tudsz rágni. De csak majdnem… Egy falat a nyelved hegyére, egy falat, mert ízlett, aztán durr az egészet egyszerre!

A Pinokkió

via GIPHY

Lankadtan aranyosnak és kicsinek tűnhet. De egy „könyvet” ne a borítója alapján ítélj meg! Ez a „Pinokkió” csalfa nagyon, és több trükk van a tarsolyában, mint gondolnád. Amikor látod, mennyire megduzzadt ereje teljében, azt kívánod majd: hazudj nekem még, még, még…

A Heves Jeges

via GIPHY

Amikor nincs reflektorfényben. a „Heves Jeges” szereti a meghittséget. A makkja mindig melegben van a túlpárnázott előbőr rejtekében. De amint egy kis magabiztossághoz meg egy bizonyos szakértelemhez jut, az nem kérdés, hogy le fogja venni a sapekját. Ezek ellentétei a metéletlen péniszek, amik sokkal exhibicionistábbak és szeretik a szabadtéri sportokat.

A Gyűrűk Ura

via GIPHY

Mivel tisztán tartott és divatos, a „Gyűrűk Ura” sehová sem megy az ékszerei, legfőképp a drááágaszágja, az Albert herceg pénisz gyűrűje nélkül. Lankadt állapotban elég különös gondolatok jutnak róla eszünkbe, de ha eléri az őt megillető posztot és formát, királyi méretétől minden bizonnyal térdre kényszerülsz. A pénisztípusok egyik legünnepeltebb típusa.

A Lusti Guszti

via GIPHY

Belőle elsőre nem sokat néznél ki, és az ágyban is úgy tűnhet, csak rabolja az időt. De amilyen lassan indul be, olyan sokáig kemény és erektált marad. Aztán majd nem győzöd levakarni magadról.

A Gomba

via GIPHY

Kis méretű, de párizsi champion makkal rendelkező elegáncsos típus. Ha elő akarod csalogatni, jól olajozd be, amit kell, máskülönben nem lesz jó vége…

A „Sia”

via GIPHY

Mivel dús szőrmennyiség mélyén rejtőzik, a „Siának” nem szokása felfedni az identitását. Néha elgondoljuk, vajon tényleg léteznek-e, és nemcsak városi legendák. Ám ha egyszer a kezeid közé kaparintod, és dolgozni kezdesz rajta, a kis virgonc felébred, de ne ijedj meg, amikor így kiált fel: „Életben vagyok!” Amikor ez a vad ecset kellően meg van szelídítve, nos… akkor fáradhatatlan élmunkás.

A Szomszéd Srác

via GIPHY

Ő teljesen normális. Átlagos. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi, se nem túl vastag, se nem túl vékony. Először tudomást sem akarsz venni róla. Végtére is, egyszerűségében vajon mi izgalmat találhatsz? Aztán, amikor tényleg ránézel, egyből belehabarodsz.  

(Hornet)

Borítókép: Videoblocks  p o n t  c o m

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux