Ugrás a tartalomra
x
""

Kirúgták a melegeket a "Föld gecijének” nevező papot, mert prostikkal hált

Az LMBTQ+ ellenes lelkész, Donnie Romero a Stedfast Baptista Templomban mondta az igét Texasban, de le kellett mondatni, mert napvilágot látott a szomorú tény: prostituáltakkal feküdt össze.

Romero 2016-ban került a címlapokra, amikor olyasmi kijelentéseket tett, hogy a meleg emberek a "Föld gecijei", és reményét fejezte ki a végett, hogy az Orlando-ban történt mészárlás túlélői is belehalnak a sérüléseikbe.

Mostanra tehát kitagadták az egyházból. Múlt hét szerdára hívták össze a nyájat, ahol ő maga mondta el, hogy lemondatták tisztségéről a bűnei miatt. Azt azonban nem mondta, konkrétan milyen „bűnökről” lenne szó, kizárólag annyit: „borzalmas férj és apa”, és azt is mondta: nem a felesége és a gyerekei okolhatók az eltévelyedéséért.

Egy másik lelkész, Steven Anderson viszont fellibbentette a fátylat, hisz egy YouTube videóban kijelentette: „a legnagyobb bűn, hogy prostituáltakkal volt együtt”, ezen felül marihuánát is szívott, de nem vetette meg a szerencsejátékot sem.

2016-ban épp az Orlando-ban történt sokkból próbált magához térni a világ, amikor elborzasztó kijelentések hagyták el ennek az embernek a száját. A melegbárban egy 29 éves biztonsági őr 49 emberrel végzett. Romero szerint a világ „jobb hely lett” ezek nélkül a „perverzek és pedofilok” nélkül.

„Ez az 50 szodomita mind perverz volt és pedofil, és ők a Föld gecijei, és most ez a bolygó kicsit jobb hely lett… És még tovább megyek, mert ma azt hallottam a hírekben, hogy még többtucatnyian fekszenek az intenzív osztályon… És azért fogok imádkozni az Istenhez – ahogy tettem ma reggel is – ma este, hogy fejezze be a munkát, amit az a férfi elkezdett, és vessen véget a sérültek életeinek… Holnap reggelre mind a pokolban fognak égni, akár a többiek, így nem lesz több alkalmuk kijárkálni, és kisgyerekeket molesztálni.”

A lelkész helyét egy ugyancsak LMBTQ+ ellenes egyén, Jonathan Shelley veszi át, aki jelenleg a houstoni Tiszta Szavak Baptista Egyházat vezeti. Egy tavaly októberi szentbeszédében ilyeneket mondott: „A melegek gyűlölik Istent. És az Isten már lemondott róluk. Ezért csinálnak olyan sok erkölcstelen, undorító dolgot. Ők szörnyetegek, megveszekedettek, förtelmesek, szennyesek.”

Jonathan Shelley lelkész

Az Orlando-ban történtekről is megvolt a véleménye: „50-nel kevesebb a pedofil a világon, mert – hisz tudjátok – ezek a homoszexuálisok undorító perverzek és pedofilok rakás csürhéje.”

Kíváncsian várjuk, Shelley lelkésznek milyen gyarlóságai lesznek…

(PinkNews)

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux