Ugrás a tartalomra
x
""

A vonzó férfiak könnyebben kaphatóak melegszexre

Ugyancsak jobban szeretnek házasság előtt szexelni, egyetértenek az azonosneműek egybekelésével, de az abortusszal is.

Egy új tanulmány – mindig ezzel kezdődik a sztori – szerint, azon férfiak, akik valamennyire vonzóbbak a nagy átlagnál (persze, ez is relatív) könnyebben belemennek egy olyan szituációba, aminek a vége meleg szex – és sokkal több minden is – lehet. A publikáció rámutat, hogy a jóképű férfiaknak több lehetőségük van bizonyos viselkedési formák kipróbálására, és ez őket sokkal nyitottabbá teszi egyes etikai kérdések tekintetében. Mindez azt jelenti: a vonzó kandúrok hajlandóak sokkal elnézőbb elveket vallani a szexről és általában a szexualitásról.

Robert Urbatsch kutató véleménye az, hogy „az emberek ezeket a szituációkat általában hajlamosan igazságtalannak, vagy hamis módon értelmezni (mivel kevesebb tapasztalatuk van), és véleményük megreked ott, hogy ezek az emberek biztos mindenkivel összefekszenek”. Az Iowa Állami Egyetem kutatói és közzé tették eredményeiket a Tudománytörténeti Szemlében.

A szépségideál mindenkinek mást jelent (fotó: Pinterest)

Ennek címe: „A jó kinézet, mint az engedékenység forrása”, és az elemzett adatokat a 2016-os Általános Társadalmi Felmérésből, valamint az 1972-es Amerikai Nemzeti Választási Felmérésből vette. Egyébként mindkét tanulmány elég különös, mivel azok, akik összeállították, csupán szubjektív módon mérték fel, az adott kontrollszemély mennyire néz ki jól. Mindenesetre az jött ki, hogy azok az emberek, akik jól néznek ki, erkölcsileg és mindenhogy sokkal inkább kaphatóak például házasság előtti szexre, melegszexre, sokkal jobban támogatják az azonosneműek frigyét – és az abortuszt.

Urbatsch azt is hozzátette:

„Ezen eredmények hitelt adnak a hipotézisnek, miszerint, ha egy bizonyos viselkedési formában nagyobb eséllyel tudunk elmerülni – ahogy egy csinos arc és test tipikusan szexuális tevékenységekhez vezet –, hiszen esetükben lecsökken az érzékenységi küszöb a szituációt övező erkölcsi stigmára gondolván”

Tehát, ha úgy adódik, nem hagyják ki, nem érdekli őket semmi, csak a pillanatnyi öröm.

Egy harmadik friss tanulmány meg arra vezeti rá olvasóját, hogy a vonzó férfiak sokkal nagyobb arányban egyúttal önzőek is. (Szexet a kutatóknak…)

(Gay Star News)

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux