Ugrás a tartalomra
x
""

A hadsereg és a veteránok csupán 39%-a gondolja azt, hogy a transzneműeknek helyük van a katonaságnál

Sokkolóan alacsony az a szám, ahány aktív hivatásos katona és veterán támogatná, hogy az Államokban transznemű kollégája legyen.  

A Smithonian Magazin a Védelmi Minisztérium kiadványával, a Stars and Stripes-szal (Csillagok és Szalagok), valamint a George Mason Egyetemmel karöltve 1031 jelenlegi és volt katona véleményét kérdezte meg a hadsereget érintő témákról. A sereg konzervatív irányba tolódott el, jóllehet, törés mutatható ki Trump bevándorlók elleni harcával kapcsolatban. 65%-uk támogatná az elnököt, hogy csapatokat küldjön a határhoz, azon fáradozásától a többség viszont boldogtalan volt, hogy ki kellene telepíteni a nem amerikai állampolgár, szolgálatot teljesítő katonákat és családjaikat.

De amikor a transzneműek hadseregben történő szolgálata került szóba, csak 39%-uk szerint lenne joguk erre. Minél fiatalabbak voltak a válaszadók, annál inkább támogatták a sokszínűséget. A y generáció tagjai és inkább a nők támogatnák, hogy transz bajtársaik legyenek.

Több, mint 80% értett azzal egyet, hogy a csapatok afganisztáni és iraki jelenléte túl hosszúra nyúlt.

(LGBTQ Nation)

Egyébiránt - és ezt a hírt már két éve felröppentették, de valahogy most lett szenzáció - , hogy Donald Trumpról neveztek el egy molylepkefajtát, aminek hím tagja közelről tisztára hasonlít, és a nemi szerve is átlag alatti.

A borítókép forrása: VICE News

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux