Ugrás a tartalomra
x
""

A profi birkózó ismételten előbújt

Anthony Bowensről már tudjuk, hogy sokoldalú. A New Jersey-i profi birkózóbajnok, modell, színész és youtuber újévkor egy olyan tulajdonságát „jelentette be”, ami azért rég nyilvánvaló volt.

Két éve még biszexuálisként definiálta magát, most pedig az össze közösségi oldalára kiposztolta: megváltoztak a dolgok, különösen az utóbbi félévben. 2017-ben partnere, Michael Pavano által comingoutolt a YouTube-on. Még mindig 100 százalékig támogatja a biszexualitást és a biszexuálisokat is, de nála már nem ez a helyzet.

Bowens és Pavano

A Twitteren is színt vallott, idézzük sorait.

„Mindenkinek Boldog Új Évet! Röviden most ide fogom firkantani, mintegy mélyebb magyarázatként arról, amit az előbb posztoltam a  Michael & Anthony  YouTube csatornára – mindent elmagyarázok. Röviden, csupán kábé két éve vállaltam fel, hogy biszexuális vagyok, ami akkor volt rám nagyon érvényes, úgy láttam magam. Azonban, a legutóbbi 6 hónap elmúltával, vagy mert egyre kevésvbé és kevésbé azonosultam azzal a besorolással, eljutottam arra a pontra, hogy többé már nem éreztem, hogy az „én” lennék. Ahogy az emberek is tovább lépnek életük során, változik a világról és önmagukról kialakított képük, és hajlamosak változni, de én mégsem vagyok másmilyen. Ezért van az, hogy ha be akarsz sorolni valahová, jobban szeretnék melegként azonosulni. Sokféle reakció lesz, és mindegyikre ki fogok térni a videóban. Amúgy meg, mindenkinek köszi, hogy elolvassa és hogy továbbra is támogattok Michaelt és engem. Alig várom, hogy 2019-ben is titeket szórakoztassalak a YouTube-on, a ringben, vagy azon túl! (A linkre kattintva jön a videó.)”

Az Attitude Magazine volt a legelső hozzászóló: „Légy akárki, vagy akármi, ami lenni akarsz. A címlaplányunk maradsz!! xx”

(The Gay UK)

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux