Ugrás a tartalomra
x
""

Meleg személyi edzők, akiket érdemes követni, ha motiváció kell

Hiúság, férfi a neved! Tartja a mondás. Sokan sokféleképpen inspirálódnak, ha a sportról és ennek rendszeressé tételéről van szó. Mert a világ két fő motorja, a pénz és a szex is akkor jó, ha mindig van belőle.

Nos, ha netalán a mantrázáson túl még inspiráció kell, kattanj rá a meleg személyi edzők instáira, és kövesd az utasításaikat. Közhely, de ép testben ép lélek, de ha Te is ilyen felsőtesttel akarsz képeket posztolni magadról a sok likeért, ideje felkelni a fotelból.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

93.6 percent of the children being killed in Syria are being killed by their own government (over 14,000 CHILDREN SLAUGHTERED to date.) we all spend so much time on the Internet - can't we use it actually research and open our eyes to the grisly and unconscionable truths coming out of the Middle East? Did we not learn from the 1930s? Mainstream news keeps this genocide so compartmentalized. Lets branch out and read the New York Times, listen to the BBC, read the washington post. Years from now movies will be made about Aleppo and Syria and they will win awards and we will wonder why we didn't do more. This week I read the story of a man who stood up to gunmen who invaded a rescue bus that he and his pregnant wife were on. The gunmen spoke impolitely to the mans wife, and they punished him for standing up for her by shooting him on the spot. YOU CAN STAND UP NOW. Link in my bio will take you to short and long term actions you can take to improve this situation - journalists to follow, ways to educate yourself and others, ways to give and volunteer. Just because it isn't happening here, doesn't mean it isn't happening.

Branden Hayward (@brandenhayward) által megosztott bejegyzés,

Brandan Hayward egy nagyon keresett, New Yorki fitnesz edző és táplálkozási szakértő. Talán felismered őt a Peppermint nevű drag queen instájáról is, aki egyike a férfi szerencsés ügyfeleinek.

Courtney Paul szintén New Yorkban él, és a YG Studios nevű edzőteremben dolgozik, továbbá a stressz sporttal történő levezetésének szakértőke

Azt vallja, a legjobb, ha az ember változatos súlyokat, terheléseket próbál ki, nehogy ellaposodjon az edzés. "Ha mindig ugyanazt csinálod ugyanannyi terheléssel, sosem éred el a célt, amit szeretnél."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Friday ✌?

Kenta Seki (@kentaseki) által megosztott bejegyzés,

Kenta Seki szülővárosában, Los Angelesben él személyi edzőként és csoportos fitneszedzőként. Ám nemcsak egyedül dolgozik. Olyanokkal működött közre, mint például Jillian Michaels fitnesz ikon, Amerika Rubint Rékája.

"Erre vagyok a legbüszkébb, hogy vele dolgozhattam több, mint 6 éven keresztül. Mindig szeretettel gondolok rá, hisz ő protezsált be sok helyre, és megtanított, hogy minden nap tegyek a céljaimért, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And the winner is #cin2! Get yours at @underwearexpert and use the #promocode DANTHEMAN www.underwearexpert.com

Dan Welden (@danwelden) által megosztott bejegyzés,

Dan Welden egyike New York kedvenc meleg trénereinek. Korábban a Next Magazinba írt fitnesz tanácsokat, így túl elfoglalt volt a bulikhoz. Habár Brian Rafferty havi partijain egyszer-kétszer már ő is megfordult.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working on my "I'm Kylie Jenner and I've dropped something" pose. ?: @steventrumon & @gingerb3ardman #nofilter

Cameron Burke (@cameronsburke) által megosztott bejegyzés,

Cameron Burke úgy nőtt fel, hogy minden sportágat kipróbált, amit csak tudott. Például a focit versenyszerűen űzte, aztán leragadt a mozgásművészeteknél. Profi táncos, ugyanakkor az SLT NYC-nél is oktat. A hely kardió- és erőnléti edzéseket, illetve Pilates órákat tart.

"A jó erejében hiszek, és abban, hogy a kényszerítő erő helyett az elérendő eredményeket kell szem előtt tartani. Kivéve magasabb energiaszinten. Ott már egy jó tracklist is motivál."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#squarecut #swimsuit #fitnessstyle #mensfashion #mensstyle #mensfitness #menswear

Gavin McKay (@gavinunite) által megosztott bejegyzés,

Gavin McKay egy Philadelphia székhelyű edzőtermet, a Unite Fitness-t üzemelteti.

"2006-ban alapítottam meg a Unite-ot, hogy egy űrt töltsek ki a fitnesziparban, és forradalmasítsam a csoportos edzéseket. Azt láttam, az olyan edzésmódszerek, mint a spinning, a súlyzózás vagy a jóga önmagukban és egyedül végezve tökéletlenek, és hiányzott belőlük egy táplálkozási útmutató is. Szóval, egy egyedülálló edzésprogramot állítottam össze, ahol az emberek összejönnek, hogy egy okosabb és sokkal motiválóbb módját válasszák az edzéseknek. Egyenlő szerep jut a szívnek, a zenének és a filozofikus tudatosságnak."

Dave Marshallnak könnyű dolga van, ha a likeokról és a követőkről van szó, hisz hihetetlenül népszerű. A munkája, s az élete az ausztrál Perthhöz köti, és az edzősködés mellett profi birkózó, szóval magas is, muszklis is és mint ember sem utolsó.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madrid Pride and @bang_clothes ?

Paul McNulty (@djpjm1) által megosztott bejegyzés,

Paul McNulty egyfelől személyi edző, másfelől nemzetközileg ismert go-go táncos. De ne kapjátok fel ezen a fejeteket, hiszen többen is csinálják ezt. Tetszik, amit látsz? A skót Edingburgh-ban - fellépésein - közelebbről is meggyőződhetsz arról: duzzadó izmai semmiképp sem művi szilikonszörnyek. Egyébként a partnere egyben a fotósa is.

Seth Browning sztárokat sanyargat, mégis imádják. Ő maga is celeb természetesen, hisz sokat szerepel a tévében. Hollywoodban, de kiképzőtáborokban is felcsípheted. Bár ehhez nem kevés kurázsi kellene...

"Az ügyfeleimre kiemelten figyelek, és közösen találjuk meg a leghatékonyabb technikákat, így gyors és tartós eredményeket érhetünk el."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨Gratitude unlocks the fullness of life. It turns what we have into enough and more. It turns denial into acceptance, chaos to order, confusion to clarity. It turns problems into gifts, failures into successes, the unexpected into perfect timing, and mistakes into important events. Gratitude makes sense of our past, brings peace for today, and creates vision for tomorrow. ✨I am grateful to celebrate 1 year of sobriety today. I could not have achieved this goal without the overwhelming love from my family and friends. Thank you all for not giving up on me and supporting me every step of the way. ❤️ ?: @immariososa #oneyear #sober #gratitude #strength #happiness #healthiswealth #getjoefit

Joe Andrews (@yogi_trainer) által megosztott bejegyzés,

Joe Andrews a kaliforniai San Franciscóban él, és az utóbbi két évben nagyon felkapott lett. Mottója így hangzik:

"Azt mondják, a nyári, kidolgozott testek télen formálódnak, erre én azt mondom, rohadtul felejtsd el. Az, hogy fitt és egészséges vagy, az életmódod kérdése, és mindig többet kell jelentsen, mint pár felszínes eredmény elérése. A végeredmény kevésbé fontos, mint maga a folyamat. A folyamat az a minőségi munka, amit napi szinten képes vagy elvégezni az edzőteremben, és azon kívül is. Legyél lenyűgözve a folyamattól. Imádj fejlődni. És ne feledd, nincs olyan, hogy tökéletes. A tökéletesség csak délibáb. Tarthatsz örökké afelé, nem fogod elérni. Emellett, az úgynevezett tökéletesség unalmas. Az egészséges életmód az az eszköz, ami mindenkit megkülönböztet és boldogít."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| HAPPY HUMP DAY |

KEONI HUDOBA (@keonihudoba) által megosztott bejegyzés,

Keoni Hudoba Barry Kiképzőtáborában mesteri fokra fejlesztette a trénerkedést, emellett a Cyc Fitness társalapítója, a Men's Health tanácsadója és a VitaFusion előadója. New Yorkban él.

Donald Romain San Diegóban született és ott is nőtt fel, jelenleg ő is Barry Kiképzőtáborában csinálja a négyütemű fekvőtámaszokat, Los Angelesben. Táncosként és modellként is aktív. (A lepedőakrobatikáról nem szól a fáma...)

L.A.-ben 2008 óta profi táncosként élek és dolgozok, és életem álmát valósítom meg azzal, hogy néhány kedvenc előadómat segíthetem. Dolgoztam együtt Britney Spears-szel, Barndyvel, Keshával, Shania Twainnel és sok más hírességgel.

2014-ben a térdemen elszakadt az elülső keresztszalagom, és a felépülésem alatt elbűvölt az emberi test tűrőképessége. Felépülésemnek módszertana a táncos múltamban keresendő."

Donaldnak van egy ikertesója is, őt is bekövetheted.

Benjamin Wegman New Yorkban él, a fitneszvilágban négy éve forgolódik.

"Próbálj ki mindent. Találd ki, mi az, ami örömet okoz. Mert nagyon sok lehetőség van arra, hogy tested kimunkált és formás legyen. Találd meg, amit szeretsz, és adj bele 100%-ot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Overwhelmed by all the kind birthday wishes. Thank you!!! ??❤️

Nik Certified Personal Trainer (@niks_shape_up) által megosztott bejegyzés,

Dominic Scherl-t Münchenhez köti az élet, de ne aggódj, online bármikor a rendelkezésedre áll. Kizárólag szakmai céllal.

"2014-ben hoztam létre vállalkozásomat, a NiksShapeUp-ot és klienseim Münchenből és angol nyelvterületekről kerülnek ki. 60%-uk az Egyesült államokból. Online coachingot végzek, ügyfeleimet motiválom."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally, I'm home

Ryan Hoang (@ryanhoangnyc) által megosztott bejegyzés,

Ryan Hoang egy szabadúszó, szintén zenész és szintén New York-i sanyargatóművész. A Centric sportruházati cég társalapítója.

AJ Mountain a brit főváros, London szép ege alatt él és dolgozik. A RedHot100 naptárból is ismerős lehet. Ezzel szexi vöröshajú pasik segítségével gyűjtenek adományokat a zaklatás elleni nonprofit szervezeteknek.

(Hornet)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux