Ugrás a tartalomra
x
""

Huncutkodnál a két ünnep között? Talán segíthetünk

♦Elmúlt a karácsony öröme, amikor szeretteink és önmagunk megajándékozása, a családi együttlétek után van még pár nap a szilveszteri buliig, és aki épp nem dolgozik, nem szervezi az év végi hepajt, vagy csak kieresztené a tökéletes karácsonyt követő fáradt gőzt, annak van pár erektív tippünk.

Különbözőek, sokszínűek vagyunk, mást és mást szeretünk a felnőttfilmekben is. Épp ezért, ha rárántanál, segítünk inspirálódni.

 

„Az utolsó Rózsa” // The Last Rose

Nagyon vicces, amikor a pornófilmek autentikussá válnak, és van bennük kis romantikus történetszál. A helyszín Prága, ahol a sörön kívül sok más szenvedélyünknek hódolhatunk. A film Ryan Rose pornókarrierjének méltó befejezése, és természetesen, kihasználta a nagyszerű lehetőség nyújtotta előnyöket. Leginkább az orgiajelenetet ajánljuk, ahol mindent, de tényleg mindent beleadnak.

„Mocskos macsók” // Dirty Fuckers

A melegpornó, mint műfaj magában foglal több alműfajt. Ez így logikus. Az egyik ilyen, amikor a forgatókönyvet és a dramaturgiát sajátos, ipari környezetbe helyezik, ahol kemény fizikai munkások dolgoznak éjt nappallá téve, hogy aztán a kosztól, portól csatakosan, izzadtan átadják magukat a megkoreografált, akrobatikus élvezeteknek. A „Mocskos macsók” azok számára lesz nagy élvezet, akik a nyögésektől, a hosszú, altesti nyelvmunkától és a herekötőktől jönnek lázba. És természetesen az óvszertől, hisz a Hot Housenál első a biztonság.

„Akit Corbin Fisher összezúz: Tom” // CF Crush: Tom

A törvény szava szent, és Corbin Fisher nem bízza másra a törvényhozást, csakis Tomra. Ebben a filmben nincsenek meglepetések, viszont a fiatal szőke herceg típusokért rajongók el lesznek ájulva. Tom mindkét oldalt kedveli, de akkor fotogénebb, amikor ő van alul, és élvezi, hogy keményen beléhatolnak.

„Mr. Hart betörése” // Breaking Mr. Hart

A legnagyobb pornóstúdióknál trend az erőfitogtatás. Ezek a srácok inkább amatőröknek tűnhetnek, de nekem elhihetitek: az amatőr most nagyon menő. A Mr. Hart Régimódi történet, persze nem úgy, ahogy azt elsőre gondolnátok. Van rendesen forgatókönyv, pici dialógus, hisz alapvetően egy munkahelyi környezetben kell elcsábítani a rakoncátlankodó főnököt. De nem eszik olyan forrón a kását, hisz a film tele van power bottom-okkal, olyan passzívokkal, akik szeretnek irányítani. Adok-kapok minden mennyiségben.

„Szőrtől lövellők” // Furgasm

Akik inkább a szőrös, izomtól és vérbőtől duzzadó medvéket szeretik, ráadásul tetovált kiadásban, imádni fogják ezt a remekművet. Nem kell a felesleges rizsa, hiszen itt a látvány a lényeg. Jay Austin mindent belead, nem számít, mennyire fétises a szcéna, ő teljesít, akár egy isten. Hatalmas durranásokra számíts, így, ha a szomszéd meghallja, nyugodtan invitáld át. A film természetesen a védekezést preferálja.

„Moore-ra éhezve” // Hungry for Moore

Ők minden idők leginkább irigyelt párosa, akik bűvkörükbe fonják nézőiket. Josh és Logan Moore a főszereplői ennek a luxusvillában játszódó pornónak, melyben a kettejük között vibráló kémia szinte kézzel fogható. Összeszokott páros, de ők is kizárólag gumival hajlandók szexelni. Hosszú fellációkra, nyalásra, erőteljes dildó- és síkosító igénybevételre számíts.

„A nyers húst pakolók” // Raw Meat Packers

Nincs új a nap alatt, viszont a szereplők kitesznek magukért. Mivel alacsony költségvetésből készült, a filmből hiányzik minden csicsa és cécó, viszont az akciók kimagaslóan hosszúak, és mindenki mindenkivel csinálja: fiatalok, apukák, izmos medvék, szóval erős a mezőny. Vannak benne morbid jelenetek, de a cím sokat sejtető…

„Van, aki durván szereti” // Raw Hunger

Akik már jártasabbak a klasszikus pornófilmek sűrű erdejében, előttük nem ismeretlen Kristen Björn producer neve. Követi tehát a bevált módszereket, például a megkoreografált dugásokat és a zenei aláfestést. Ami vonzó lehet a filmben, hogy a spanyol nagyágyú Stróngboli rendezte, és játszik benne egy magyar: Kardos Attila is.

Az orális iroda // Oral Office

Unod már a hosszan elnyúló, fárasztó, öltönyös meetingeket? Vesd le gyorsan a szoros nyakkendőt, és élvezz bele a főnök ceruzahegyezőjébe. Persze, akárhol megteheted, mivel intenzív teherbírásban s munkamániában nem lesz hiány. Továbbá valahogy, rejtett fiókok mélyéről a virgonc dildók is előkerülnek, és a lábfétist kedvelők sem fogják elintézni egy legyintéssel a napi rutint. Az urak garantálni fogják a hatalmas élvezést.

(ShanGay)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux