Ugrás a tartalomra
x
""

A szívdöglesztő meleg szenátor a homofób szenátornak: „Hagyd abba a hazudozást! Ez undorító!”

Az időközi voksoláson megválasztott, demokrata Pennsylvania-i szenátor, a nyíltan meleg Brian Sims teljes joggal beszólt a homofób és transzfób, szintén idén hivatalba lépett Marsha Blackburn republikánus Tennessee szenátornak, hogy fejezze be a nem megalapozott információk terjesztését.

Ugyanis Blackburn azt terjesztette a Twitteren, a demokraták tehetnek a jelenlegi kormányzati intézményi leállásról (government shutdown). Ez akkor következik be, amikor a döntéshozók nem tudnak megegyezni a következő fiskális év büdzséjéről. Legutóbb talán 2013-ban történt hasonló. Ha nem lesz miből gazdálkodni, feleslegesen nem dolgoznak az amerikai kormányhivatalok…

Marsha ezt írta: Csalódtam a demokrata szenátusainkban, mert a leállást választották ahelyett, hogy biztosítanák déli határaink védelmét. Az amerikaiak megérdemlik a védelmet a drogkartellek és az embercsempészekkel szemben.

Ami azt illeti, Trump utasította vissza azt a szabályozást, ami biztosította volna, hogy az ünnepek alatt működhessen a kormány. És még büszke is volt rá…

Sims a demokraták legelső olyan Pennsylvania-i szenátora, aki felvállalja melegségét. Mondjuk, van is mit! Igazán izmosan, szexisen nagydarab, férfias, széles mosollyal, bociszemekkel…

Szóval, beszólt Blackburn-nek, hogy „nem volt joga ilyet mondani.”.

„Marsha, ez az egész mellébeszélés, ez a posztod egész egyszerűen jogtalan hazugság. Ez nem játszmázás a történtek miatt, hanem teljes mértékben koholmány. Ez az a fajta arcátlan hazugság, ami miatt az emberek gyűlölik a politikát és a politikusokat. Ezt úgy mondom, mint egyik megválasztott kormányhivatali ember a másiknak: Hagyd abba a hazudozást! Ez undorító.”

A leállás december 21-én történt, és a The New York Time jelentése szerint, még januárban is folytatódni fog. Érezhető lesz a kormányzati intézményeknél, a szövetségi parkokban, de például a múzeumokban is.

Sims nem először szól be homofób republikánusoknak. Szintén a Twitteren tette közzé hivatalos üdvözletét Mike Pence alelnök felé, középső ujját mutatva.

(The Advocate Magazine)












Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux