Ugrás a tartalomra
x
""

2018 legszívderítőbb meleg hírei a PinkNewstól

Amint már észrevehettétek, javarészt a PinkNewsról, a Gay Timesról, vagy a Gay Star Newsról hozzuk el Nektek a híreket. Nos, a Pink szerkesztői voltak olyan jófejek, hogy összegyűjtötték azokat a híreket, amiket, ha elolvas az ember pl. melegként, tudja, hogy nincs miért szégyellnie,gyűlölnie magát azért, ami. Légy büszke, hogy más vagy, hogy kitűnsz a tömegből!  

Egy diák felvállalta magát egy elit katolikus iskolában, és sokaság ovációban tört ki (Bővebben itt olvashatod)

Mindez a St. Ignatius College, egy sydneyi elit katolikus iskola összejövetelén történt. A 17 esztendős Finn Stannard 1500 diák előtt bújt elő. Megnézheted az exkluzív videót, és a tömeg reakcióját.

Ismerd meg a 12 éves meleg aktivista történetét, aki Illinois első Prideját szervezte meg a szülővárosában

A Buffalo Grove-ban cseperedő Molly Pinta mindezt azután döntötte el, hogy anyukájával egy másik Pride-on vett részt, és menetelt a többiekkel.

„Nekünk… nagyon tetszett az egész és pompás volt… Elképzeltem, milyen lenne, ha otthon is lenne Pride, hogy látnám, a szülővárosom is támogatja a közösséget” – mondta el az NBC Newsnak. A videója talán többeknek segít, hogy felvállalják magukat a saját meleg történetükkel.

Egy férfi csillámot szórt egy autósra, miután az „lebuzizta” őt

A kreatív Nick Hurley

A 27 éves Nick Hurley épp a Brigthton Pride-ra tartott, amikor egy autóból kiszóltak neki: „buzi”. Válaszul csillámmal varázsolta el őket. A Twitteren ezt írta: „Ha szerinted oké, hogy ordítva ’lebuzizol’ a kocsiablakból, amikor elhaladsz mellettem, akkor szerintem meg teljesen rendben van, ha kiürítek egy nagy adag csillámot, és rád szóróm, miközben a pirosnál ácsorogsz…  az alkalmi homofóbiádnak szupermeleg következményei vannak.”

A digitális tervezőművész ezeket mondta a PinkNewsnak: „Épp egy kis csillámot vettem, hazafelé tartottam átöltözni, felkapni a cuccom, mielőtt nekivágok a Brighton Pride-nak a hétvégén. Miközben a manchesteri Whitworth streeten ácsorgok a kocsimmal – azon az úton, ahol napjában minimum kétszer áthaladok – odahajt hozzám egy kocsi két pasival, aki az egyikük kikiabál, hogy „buzi”… Megálltak a pirosnál, ekkorra beértem őket. És előjött a kreatív énem: megszórtam őket egy adag csillámmal. Nem szóltak semmit, de persze rendesen összezavarodtak. Mentek tovább, én pedig élesen balra kanyarodtam hazafelé.”

Egy gyerek életében először találkozott egy drag queen-nel

Ezen a videón egy totyogós kisgyerek imádnivaló reakcióját láthatod, aki életében először összetalizott egy daeg queen-nel a közértben. A mindössze 16 éves kicsi Willum máris odáig van a transznemű művészekért.

Görögország engedélyezi a meleg pároknak, hogy felneveljék gyerekeiket – ez mérföldkő

A szivárványcsaládok örülhetnek Görögországban, hiszen idén május 9-től már törvényesen felnevelhetik csemetéiket. A törvényt 161 igen és 103 nem ellenében fogadták el. Ez megengedi, hogy a polgári élettársi kapcsolatban élő azonosnemű párok nevelőszülők lehessenek. Sajnos, Európában eddig nagyon kevés helyen lehet legálisan örökbe fogadni azonosnemű pároknak.

Egy fiatalembert melegsége miatt támadtak meg, és ő véres arccal, mégis mosolyogva osztott meg egy erőteljes, motiváló üzenetet a Facebookon

Az LMBTQ+ emberekről szóló történetek jórészt negatívak, rengeteg a bántalmazás, az erőszak, a diszkrimináció velünk szemben a világban. Viszont itt a hangsúly egy fontos üzeneten van. Blair Wilsont egy skót kisvárosban zaklatták és támadták meg, azonban a fiatalembernek megvolt az üzenete a támadóinak, amit azonmód, még véres arccal meg is osztott. Mosolyogva, szemében büszkeséggel.

Blair Wilson véresen büszke szelfije

Ezt írta: „Annak a kis g.cinek üzenek, aki a főutcán buzinak nevezett, majd megpróbált megtámadni, miközben azt mondtam neki: ’gyáva’, szóval, tudjuk, ki vagy, és meg fogod kapni, ami rád vár – bízz bennem: azért mert bizonytalan vagy a saját szexualitásodban, nem kell bepróbálkozni olyanoknál, akik már biztosak benne. Remélem, jól vagy.”

Azóta a 21 éves srác a világ minden tájáról kapott szívmelengető üzeneteket, amikben inspirálónak nevezik azt, amit tett.

Egy homofób apa az előbújt, meleg fiáról beszélt egy brit rádiós betelefonáló műsorban, és ez nagyon érzelgősre sikeredett.

A meleg történetek őszintesége lehet egyrészt érzelmekkel teli, másrészt fájdalmas is.

A rádiós betelefonáló műsort (LBC) vezető Nick Ferrari nem talált szavakat, miután egy Mark nevű apa arról beszélt neki: „Hoztam magammal azokat a vallásos nézeteket, hogy a homoszexualitás rossz, undorító és piszkos – én is átvettem ezt, elégé extrém módon, teljes mértékben gyűlöltem a homoszexuálisokat.

De amióta a fia előbújt, a véleménye megváltozott.

„A fiam az én fiam, és szeretem minden porcikáját. Most már abban hiszek, hogy nem az számít, ki vagy, hová húzol szexuálisan… hanem hogy ettől még értékes tagja vagy a társadalomnak. A fiam most húsz éves, és meleg helyekre jár, és néha én is vele megyek.”

 

Neked melyik volt kedvenc történeted?

(PinkNews)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux