Ugrás a tartalomra
x
""

Öt pasiból négy nem hiszi, hogy a közös maszti „meleg” dolog lenne

Ez derült ki egy online felmérésből, amit a gyakran maszturbáló férfiak között végeztek.

Kyle Mustain, a Slate nevű portál egyik szerkesztője leközölt egy informális tanulmányt, aminek elkészítéséhez közel 87.000 BateWord-felhasználó véleményét kérdezte meg. A Bateword-öt – felnőtt tartalma miatt nem linkeljük ebbe a cikkbe – mindenki a „maszturbálók Facebookjaként” ismeri, és Mustain meg szerette volna érteni a magukat heterókként jellemző férfiak miért szeretnek más pasikkal maszturbálni. A masztis közösségi oldal adta lehetőségeket kihasználva, nyilvános szavazást indított „A közös maszturbálás meleg dolog?”-kérdéssel.

Ő is meglepődött, amikor az 565 válaszadó 82%-a szerint a közös örömszerzés nem meleg dolog. A legtöbb válaszadó szerint „a pasival való csókolózás”, illetve egy „férfi szexpartnerrel való érzelmi bonyodalom” – na, az már igen...

„A válaszadók véleménye szerint” – írta Mustain „a farok megérintése nem meleg, az ajkak érintése meleg és ebből következően, a két szív egymáshoz érése nagyon is meleg”.

Hozzátette: „Frusztráló, amikor férfiak különbséget tesznek egymás farkának megfogása, mondjuk a dupla behatolás, vagy a Fleshligt alkalmazása között, mondván, az utóbbi kettőt heteró pasik nem csinálják.”

Mustain cikkében Jane Ward szociológus „Nem meleg: Szex heteró fehér férfiak között” (Not Gay: Sex Between Straigh White Men) című könyvére hivatkozik. Ward kifejti, azok a heteró fehér férfiak, akik másik férfiakkal gabalyodnak össze szexuálisan, gyakran „a felesleges heterós beszéddel” leplezik vonzalmukat.

„Leisszák magukat, és megkeményednek, miközben heteroszexuális pornót néznek, és a ’punciról’ beszélnek egyfolytában… Nosztalgikusan emlegetik azokat a ’helyénvaló’, férfias tapasztalatokat, amiket a régi haverokkal csináltak.”

Mustain ezt vonta le mindebből: „Amire szintén rájöttem a BateWord-ön, hogy a határ aközött, hogy ’csak b@szunk egy jót’, és ’ez valami meleg’, illetve ’ez igazán meleg’ – szóval ezek a határvonalak voltaképp felszínesek és elképzeltek. Nincsenek ilyen határok.”

(Gay Star News)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux