Ugrás a tartalomra
x

Kate Winslet és Saoirse Ronan leszbikus szeretők lesznek!

Csupán két napja írtunk Saoirse (ejtsd: szörsa) Ronan-ről a Két királynő kapcsán, és most itt az újabb leszbikus szerep, mely talán még nagyobb szenzáció, mint a történelmi dráma.

Mary Anning

Ám ha úgy vesszük, az Isten országa (God’s Own Country) rendezőjének új filmje is kosztümös, mivel egy valós személy életének egy részébe enged betekintést, az 1840-es években. Francis Lee Ammonite munkacímen márciustól forgó filmje Dorsetben játszódik majd, és a paleontológus-fossziliagyűjtő Mary Anning-et (Kate Winslet) és londoni fruska szeretőjét (Saoirse Ronan) teszi meg főszereplőjének. A hír olyan friss, hogy körülbelül ennyi, ami tudható. Pikáns jelenetekben biztos nem lesz hiány!

Kate Winslet a Titanic óta nem pihent egy percet sem, alapvetően drámákban láthattuk. Játszott a kódtörő Enigmában, aztán élvezhette először Partick Wilson pőre társaságát az Apró titkokban, majd többek között a Holiday és A felolvasó következett. Először Matthias Schöenaerts és Alan Rickman (A virág románca), majd pedig Liam Hemsworth (A ruhakészítő) bolondul bele Winslet aktuális karakterébe. Jelenleg az Avatar 2-t fejezte be. James Cameron elmondta: a színésznőnek egy jelenet kedvéért hét percig kellett a víz alatt lennie.

Az Oscar-díjra jelölt Saoirse Ronan volt a Vágy és vezeklés kicsi cselszövő Briony-ja, de igazán a Hanna és A burok hozta meg számára az elismerést. Személyes kedvencem tőle a Brooklyn és a Lady Bird. Mindkettő gyakorlatilag a gyökerektől való elszakadásról szól. Aktuális filmje pedig a Két királynő.

Tehát nehéz, kimerítő szerepeken vannak túl.

 

(Deadline)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux