Ugrás a tartalomra
x
""

Zlatan Ibrahimović ágaskodó pénisszel okítja követőit az Instagramon

És nekünk valahogy tetszik a látvány…

A bosnyák és horvát felmenőkkel büszkélkedhető focista Zlatan Ibrahimović egy olyan videót tett közzé Instagram fiókján, amitől mindannyiunknak kigúvad a szemünk. A sportoló azt szerette volna bemutatni több, mint 35 millió követőjének, hogyan is kell kivitelezni a tökéletes gólt. Ám a mozdulat helyett a figyelem felsejlő nemiszervére irányul, meglehetősen szuggesztív módon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you remember ?! #500 #ninja

Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) által megosztott bejegyzés,

Minket hidegen hagy a csapat, ahol játszik, mivel sokkal jobban fest a meze nélkül. Az edzőteremben, félmeztelenül. Ibrahimović egyik legszebb gólját szemléltette a kamera előtt, és forrónacija előnyösebben mutatta őt, mint valaha bármi. Azonban, nem ez az első alkalom, amikor megcsodálhatjuk testét. A futballista rendszert csinál a ruhátlanságból. Az ESPN sportcsatorna vele is – ahogy több sportolóval – készíttetett egy fotósorozatot, ahol teljesen meztelenül látjuk őt.

2016-ban pedig rekordot akart dönteni a rövidgatyeszban hóangyalkát készítés tudományából. Világosan látszik számunkra, nem a sportolóról mintázták a szemérmesség szobrát. És ezt mi imádjuk.

(Shangay)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux