Ugrás a tartalomra
x
""

Akkor nyersz, ha lepuffantod a melegeket

Január végén jön ki a Jézus visszavág: az Ítélet Napja nevezetű vérlázító videójáték alfa verziója, amiben Jézust, Trumpot és Hitlert is ki lehet választani, és akkor nyersz, ha lelövöd az LMBTQ+ embereket.

"UNDORÍTÓ!"

De rajtunk kívül a feministák és a „társadalmi igazságosztó harcosok” (a „radikálisok”) sem lesznek biztonságban ebben a GTA szériát lekoppintó ocsmányságban. Jézuson, Trumpon és Hitleren kívül lehetünk Vladimir Putyinok és Bemito Mussolinik is, persze a karakterek nevei nem ugyanazok, csupán utalnak a diktátorokra.

A játék története szerint, Jézus majd leszáll a mennyekből, és az Új Világrend szellemében akkor győzöl, ha kiirtod a másként gondolkodókat. Állítólag sokan kételkednek a játék valódiságában, mert a fejlesztők szerint tíz hétig tartott az elkészítése, ami nagyon kevés.

Valódi-e, vagy sem, sok hozzászólás érkezett az eredeti hírt leközlő portálra, miszerint „a játék undorító, erősödni fog a diktatúra, bekapcsolt a vészcsengő, és ha ez gyerekek elé kerül, ami csak még jobban elkülöníti az embereket”.

(LGBTQ Nation)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux