Ugrás a tartalomra
x
""

A jótékonysági szervezet visszautasítja a Dave Marshall pornós pénzét

Pár napja írtunk arról, a magát nyíltan felvállaló meleg bunyós, Dave Marshall házi pornóvideós pénzből kíván segíteni egy, az öngyilkos gondolatokkal küzdő fiatalokat támogató szervezetet. A jelentések szerint, az ausztrál Beyondblue nem kér a pornóból származó pénzből.

A Perthből származó profi birkózó az után szánta rá magát az 5000 dollárnyi adomány összegyűjtésére, hogy tavaly márciusban édesapja önkezével vetett véget életének. Az alapítvány e-maileket küldött Marshall-nak, kijelentvén: nem fogadhatnak el pénzt olyasfajta adománygyűjtő tevékenységekből, mint a „szerencsejáték, az alkohol és a pornográfia” – ezeket egyébként is tiltja az alapítvány. A Beyondblue azt is kérte Marshall-tól: távolítsa el szervezetük nevét a közösségi oldalairól. A történtek óta az izomkolosszusnak már vissza is utalták az összeget, és helyettük a Black Dog Intézetnek utalta át.

Mint mi is írtuk, a pénz eredetileg Marshall OnlyFans-oldaláról gyűlt össze, ahol a felhasználók fizettek a szaftos videókért. Feltett szándéka volt az adománnyal az LMBTQ+-fiatalokat segíteni, és remélte, tettével a meleg közösséget is támogathatja.

„Az ok, amiért az összegyűlt pénz az OnlyFans-ról a Beyondblue-hoz megy, az az, hogy mindennap szembesülök a társadalmunkban elhatalmasodott depresszióval és szorongással, és hogy efelett majdnem átsiklik a figyelmünk… először mondom el, hogy édesapám tavaly úgy döntött: nem folytatja.” – posztolta az Instagramra. „A statisztikák nagyon rémisztőek, így remélem, én is tudok adni valamit a társaimnak, mert a pozitív szemlélet jelent számomra mindent.

Marshall rendszeresen posztolja instára: ő is sokat tesz mentális egészségéért.

A 29 éves birkózót volt barátja inspirálta arra, hogy hozzon létre fiókot az OnlyFans-nál. Állítólag 25 éves volt, amikor előbújt. Ekkor még értékesítőként dolgozott. Nem sokkal később kilépett, és főállásban lett belőle pankrátor, bunyós, birkózó – amelyik szimpatikus. Emellett személyi edzőként is tevékenykedik. Jelenleg a Southern Hemisphere Wrestilg Allanance-nál van szerződése.

Tanulmányok sokasága szól arról, az LMBTQ+-fiataloknál sokkalta gyakoribb az öngyilkossági kísérlet, mint heteroszexuális társaiknál. Egy 2016-os publikáció majdhogynem megháromszorozza ezt az arányt.

(PinkNews)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux