Ugrás a tartalomra
x
""

Dario Larralde: "Hitlernek igaza volt, a melegek pestisesek"

A mexikói bokszoló már bocsánatot is kért, ettől még felháborító, hogy a náci diktátorral példálózott.

Már törölte azt a Twitter-videót a hónap elejéről, amiben ilyeneket mond: „K.va melegek, k.va fóbiám van tőletek, akárhová megyek, minden nap, mindig ott van az egyik sarkon egy rohadt meleg nyamvadék, engem vizslatva. És én ezt rühellem! Miért engem? Kib.szott melegmágnes vagyok” – az Instinct írt erről.

Hozzátette, hogy megnézik-e ezt a melegek, de aztán kifakadt: „mindent, amit a ti közösségetek tesz, mindent, amit te teszel és képviselsz, feldühít. Sosem fogom elfogadni.” Szerinte, csakis erőszakkal lehet rábírni minket a távozásra. Aztán ellentmondásba keveredik:

„Még csak meg sem ütheted őket, mert rögtön azzal kezdik: ’Hát, meleg vagyok’ A melegek k.vára felbosszantanak, rühellem őket. Tudom, hogy Hitler rossz ember volt, de ebben egyetértek vele… A k.va melegek pestisesek, ők maga a járvány. Hányok tőlük, sosem fogom megérteni őket. Gyűlölöm őket.”

Hivatalos úton, a klubja és többen is, pl. meleg szervezetek bírták rá: kérjen bocsánatot. Ezt meg is tette, mivel gőzerővel készül a 2020-as Tokiói Olimpiai Játékokra.

„Felajánlom óriási és szívből jövő bocsánatkérésemet… semmi bajom a leszbikusokkal, nincs bajom a transzneműekkel és a meleg emberekkel sem. Nem gyűlölöm a melegeket. Nem vagyok homofób abban az értelemben. És a szó: ’homofóbia’ is rossz. Minden rossz, amit mondtam.”

Egy szó, mint száz: magyarázta a bizonyítványát, de az teljesen világos, egy életre elásta magát.

(Pink News)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux