Ugrás a tartalomra
x
""

Rövid útmutató azok számára, akik kezdők az orális szex terén

Az orális szex az egyik legelterjedtebb gyakorlata az együttléteknek, még az anális élvezeteknél is gyakoribb. De ha kezdő vagy, még a felláció (a mi zsargonunkban: szopás) is problémát jelenthet, nem is keveset. Tulajdonképp, különösen azok számára okoz nehézséget, akiknek nincs sok tapasztalatuk így nem könnyű átadni magukat az élvezeteknek. Ennek megannyi oka van. A méret, néha a szag, az ondó, néha pedig az érzés, hogy rád lövell.

Tehát, a jó fellációhoz kell némi készség. Ám azért nem kell szakértőnek lenned, nem is kellenek különleges adottságok, amikkel rendelkeznél, mivel minden jön majd magától, ha eleget tapasztalsz és gyakorolsz. Viszont, mielőtt belevágsz a „szopásba”, jobb lenne, ha elolvasnád ezt az útmutatót annak érdekében, hogy ne csinálj bolondot magadból, vagy hogy ne okozz fájdalmat partnered péniszének, és saját magadnak sem. 

 

Hogyan kell elvégezni a fellációt?

Kezdjük az alapoknál: a felláció az a gyakorlat, ami beletartozik az orális szex forgalmába. Ez nem beszélgetést jelent közösülés alatt, de a szádat igencsak igénybe veszi. Nagyon egyszerű a történet, és ahogy tippelsz: a felláció arról szól, hogy beveszed a partnered péniszét, és elkezded fel-alá imbolygatni a fejed, és olyan mélyen beveszed, amennyire csak tudod. Néhányan röviddel a makk után megállnak, valaki teljesen bekapja. Tövig, mintha kukoricát pusztítana el. Utóbbi esetben a kockázat a rókázás (és olyan, mintha a két ujjad lenyomnád a torkodon). Ezt akkor csináld, ha mindketten akarjátok, hiszen nem megy semmi kényszerítésre, és mindkettőtöknek elrontja az élvezetes pillanatokat.

Aktív oldalról: felláció esetén az aktív az, aki kapja. Neki ez a legpihentetőbb pillanatok egyike, mert a passzív végzi az összes (nem különösebben piszkos) munkát. Azonban, az aktív gondolkodhat előre is. Ha ráteszed a kezed a passzív fejére, jobban izgalomba jöhetsz, mert így átveszed az irányítást a sebesség és a lendület felett – de légy óvatos mindenkivel, aki először tapasztal ilyesmit. Akinek már nagyobb tapasztalata van, azzal megpróbálhatod, hogy hátra és előre mozgatod a medencéd – így a behatolást imitálod. (A végén egészen mélytorokig betolhatod.) Elővigyázatossági szempontból a legfontosabb: ha már elsülnél, ha nem ez döntötted el magadban, akkor is jobb, ha nem spriccelsz a partnered szájába. Alternatív megoldás lehet, ha a nyitott szája előtt vered ki, vagy a makkodat a nyelvének csapkodod. Tipp: a tisztaság mindig legyen elsődleges. A rossz szagok mindent tönkre tehetnek.

Passzív oldalról: az a feladatuk, hogy elvégezzék a fellációt, az egész nagyon fontos, mivel mindent nekik kell csinálni. Kezdjük a pozícióval. Vannak, akik az ágyban fekve szeretik, mások a térdeplést részesítik előnyben, megint mások a 69-et. Csakis neked kell kiválasztani a pozitúrát, amit te legjobban kedvelsz, mert a saját kényelmed és az ellazult állapotod neked is éppoly szükséges, akár a partnerednek. Ha először csinálod, semmi esetre sem kapkodd el. Lassan csináld, egyre lejjebb és lejjebb menj, és csak nyugodtan. Burkold be a hímvesszőt az ajkaiddal (a nyáladdal) és a nyelveddel. Egész pontosan, ez mindennek az alapja, mert miközben a farok tulajdonosa élvezi a nyelv mozgása által keltett ingereket, a nyelved automatikuson a makkot fogja kényeztetni. Nem lesz könnyű először, de később gyerekjátékká válik.  

Ahhoz, hogy még jobban stimuláld a péniszt, próbáld megszívni, miközben a szádban tartod, így az L-pontra (a férfi G-pont) hatsz. Ugyanezt éred el, ha célzottan a prosztatát (a herezacskó és az ánusz közötti rész) nyomkodod finoman az ujjaiddal, vagy nyalogatod. Ha váltogatod a dákót és a prosztatát, kapcsolatotok hosszú és eredményes lesz. Az élvezet pedig fenomenális. És ne feledj a partneredre nézni, miközben legnemesebb testrészét cirógatod, hisz sokaknál igazán izgató tud lenni. Ha téged felizgat, megkérheted, hogy a kezed tegye a fejed fölé, és ő irányítsa például a mellbimbókhoz, amiket izgatni lehet, vagy egyéb erogén zónákhoz. A nyelveddel két nagyon érzékeny pontot tudsz stimulálni: a makk közepét, illetve a makk és a bőr közti keskeny sávot. Tanács: figyelj a fogadra. Semmi esetben sem használandók, egy másodpercre sem, mert a partnered egyből bepánikol.

Az ondó lenyelése

A felláció másik alapvető pontja a nyelés. Bonyolult és összetett, mert sok függ a passzív féltől. Ha te lenyeled, az egész biztosan a bizalmad közvetíti a partnered felé, aki kétszeresen is meghálálja majd, mert izgalmas a szitu. Amikor nincs meg ez a bizalom, vagy alkalmi partnerről van szó, jobb nem lenyelni a spermát Ha a szádba lövell, egyből köpd ki. De az is lehet, hogy az íze miatt bele sem kerül a szádba, mert te nem kívánnád.

Vannak persze veszélyei is, ha az ondó a szádba kerül. De a HIV-fertőzés veszélye csak akkor lép fel, ha a szád belső felületén sérülés van. Egyébként orálisan elkapható a klamídia, a gonorrea és a szifilisz is.

(gay.it)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux