Ugrás a tartalomra
x

Azonos hullámhosszon való rezgés (videó)

Talán így lehetne azt nevezni, amikor két ember egy szemvillanásból, fél szóból is megérti egymást. Általában azok között alakul ez ki, akik régóta vannak együtt, ismerik és nagyon szeretik egymást.

A Szólíts a neveden két főhősének a forgatás alatt tényleg sikerült egymásra hangolódnia. Talán túl is van ez már a barátságon, mondhatnánk, ha nem tudnánk, hogy Armie Hammer 2010 óta boldog házasságban él Elizabeth Chambers televíziós személyiséggel és két gyermekük van. Habár Timothée Chalamet szexuális irányultságáról nem sokat tudni, nem kell a dolgokat túlkombinálni. Fogadjuk el azt, hogy a két fiatal színész tényleg őszinte és szoros barátságot kötött.

Ez másoknak is feltűnt és egy nagyon szép videót készítettek Oliver és Elio, azaz Armie és Timothée barátságáról.

A videó után pedig még néhány „túlfűtött” érdekesség a Szólíts a neveden kulisszatitkairól:

Timothée Chalamet és Armie Hammer egyetlen napot próbáltak csak forgatás előtt. Luca Guadagnino elhívta őket egy villába, és megkérte, hogy a kertben mutassák meg azt a jelenetet, amiben a karaktereik a filmben csókolóznak. A két színész belekezdett, Guadagninótól annyi utasítást kaptak, hogy csinálják szenvedélyesebben. Senki nem szólt rájuk, hogy hagyják abba, így amikor percek múlva befejezték, azt látták, hogy a rendező már nincs is ott velük. Ez volt az összes próbájuk.

Annak ellenére, hogy a filmben akad néhány igazán pikáns szexjelenet, Armie Hammer számára a legnagyobb kényelmetlenséget az jelentette, amikor táncolnia kellett a kamerák előtt.

Luca Guadagnino szemére vetették, hogy miért nem explicitebb módon ábrázolta a szexjeleneteket. A rendező válasza erre az volt, hogy egy líraibb, inkább az érzelmek szintjén ható filmben gondolkodott, ami az első szerelem érzését mutatja be, és a bevállalósabb szexjelenetektől az egész film tónusa megváltozott volna.

A híres barackos maszturbálós jelenet azért került a filmbe, mert Luca Guadagnino is kipróbálta a dolgot, és rájött, hogy tényleg működik. A forgatókönyvet olvasva Timothée Chalamet is kipróbálta, és szerinte is működik a dolog…

Tim

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux