Ugrás a tartalomra
x
""

A meleg pankrátor házi pornóval küzd az öngyilkosságok ellen

Személyi edző és profi WWE pankrátor Perth-ből, viszont házivideós pornókarriert indított. Mindezt egy nemes ügy érdekében teszi.

A magát nyíltan felvállaló Dave Marshall nemrég vesztette el édesapját, aki sajnálatos módon maga döntött úgy, nem folytatja. Ez a tragédia indította el azon az úton a 29 éves férfit, hogy a pornóval gyűjtsön adományokat olyan alapítványok számára, ahol megpróbálják lebeszélni az LMBTQI-fiatalokat öngyilkossági szándékukról. A felnőttfilmezést márciusban kezdte, és már 31 videót és 41 fotót töltött fel… Követőinek száma 9.100 körül mozog.

De nem is akárhová. Az 1 méter 95 centi magas Adonisz az fizetős OnlyFans fiókját rakja tele jó kis tartalommal. És valóban: a mezei látogató egy privát oldalra jut, amit fel lehet „törni” havi 15 dolcsiért. Nem is rossz ár, ha tudod, első osztályú tartalmat kapsz cserébe. A befolyt össze a Beyond Blue számlájára megy. Ez egy ausztrál nonprofit szervezet, öngyilkos gondolatokkal küzdő emberek számára.

Az OnlyFans fizetős videó platformot sok-sok amatőr és profi pornós használja, akik házivideós felvételeket akarnak megosztani követőikkel.

„Az ok, amiért az OnlyFans-ből befolyt összeg a Beyond Blue-hoz megy, mert minden nap találkozom azzal, a súlyos depresszió és a szorongás szinte társadalmi problémává vált, és majdnem átsiklunk felette.” – írta Marshall az Instagramon. „Most először mondom el, de az édesapám tavaly önkezével vetett véget életének.”

(news.com.au)

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux