Ugrás a tartalomra
x

„Nem szaladok le krumpliért sminkben, egy hétköznapi fickó vagyok”

Gyakran kérdezik Petróczi Zoltánt, vagyis Lady Dömpert, hogy nappal is jár-e női ruhában: ő mindig azt mondja „nem, hiszen nem elmebeteg vagyok, hanem transzvesztita”.

A Volt egyszer egy Vadkelet – Emir Kusturicával című új Spektrum-sorozat arra keresi a választ, hogy a rendszerváltás után mi mindenre voltak hajlandóak az emberek azért, hogy megéljenek, hogy kitűnjenek, hogy boldoguljanak.

A sorozat hét országban forgott, és Szentpétervártól Bukarestig olyan emberi sorosokat, drámákat, kudarcokat és nem egy sikertörténetet mutat be, amelyek jól példázzák a térségünkben kialakult „vadkeletet”.

A kelet-európai, köztük magyar pornószínészek és pornószínésznők hirtelen nemzetközi sztárok lettek, a rontáslevétellel dolgozó boszorkányok hívei pedig egyre sokasodtak, a legiskolázottabb körökből is. Volt, akiknek sikerült extrém külsejével kitűnni, és van, aki a sok csillogás után ismét egy kis panellakásban ébred.

Lady Dömper, vagyis Petróczi Zoltán a rendszerváltás körüli években transzvesztitaként hódította meg a budapesti éjszakát.

 

hvg.hu 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux