Ugrás a tartalomra
x

Demokrata: A homoszexuális lobbi létezik

Törcsi Péter írása a demokratában arról, hogy igenis létezik a meleg lobbi, amely veszélyezteti a hagyományos családmodellt. 

Homoszexuális lobbi nem létezik. Legalábbis a liberális média- és politikai elit ezt állítja, és igyekszik minden pillanatban cáfolni az LMBTQ-propaganda működését. Rendre azzal vádolják a hagyományos értékrendet fontosnak tartó közéleti szereplőket, amikor fenti lobbi kártékony tevékenységére hivatkoznak, hogy csupán egy „konzervatív összeesküvés-elméletet” terjesztenek.

Ha valóban nem létezik a homoszexuális életformát népszerűsítő mozgalom, akkor vajon miért vannak érdekvédelmi szervezeteik szerte a világon? Miért elmaradhatatlan szereplője lassan minden televíziós sorozatnak egy vidám LMBTQ-közösséghez tartozó szereplő? Ráadásul az azonos nemű párok jelenléte már nem csak a hollywoodi sorozatokban kötelező elem, a magyar kereskedelmi tévék sem tűznek műsorra homoszexuális szereplőket nélkülöző programokat. Legutóbb éppen – furcsa módon – a TV2 indított el egy sitcomot, amiben, hogy, hogy nem, egy azonos nemű pár (két férfi) boldogan nevel egy örökbe fogadott kínai gyermeket. Nyilván ez pusztán a véletlenek műve. Értelemszerűen nem lehetett volna olyan forgatókönyvet írni a sorozat készítőinek, amiben a normális családmodellt helyezik előtérbe. Sőt, aki ezt szóvá meri tenni, az rögtön megkapja, hogy „összeesküvéselmélet-hívő”, „homofób”.

Azon túl, hogy rendkívül idegesítő az a jelenség, hogy egy, a normálistól eltérő szexuális orientáció a társadalmi jelenlétét tekintve lényegesen felülreprezentáltan jelenik meg a médiában, még kifejezetten káros is, hiszen a fiatalok nemi identitására egyértelműen hatással van. Azzal nyilván senki nem vitatkozik, hogy – a végtelen számú genderrel ellentétben – a homoszexualitás létezik. A vita ott nyílik meg a két tábor között, hogy ez egy normális és népszerűsítésre érdemes magatartásforma-e, vagy pusztán egy állapot, amit, ha széles körben propagálnak a popkultúra szereplői, káros hatással van például a demográfiai mutatókra.

Tovább olvasom a cikket a Demokratában. 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux