Ugrás a tartalomra
x
foto

Elképesztő: az ikerlányok átalakulása az egész világot lesokkolta

Az ikerpár hihetetlen története mindössze fél nap alatt járta be a nemzetközi sajtót. A nem midennapi sztori lehet, hogy egyeseket megbotránkoztat majd, de az is biztos, hogy sokakat inspirálni fog!
Jack és Jace Grafe még csak huszonhárom évesek, de már most olyan élettapasztalattal rendelkeznek, ami szinte példátlan a világon. A egypetéjű ikerpár ugyanis kislányként jött a világra, azonban hosszú évek szenvedései után mindketten ráébredtek, hogy transzneműek, és el is kezdték az átalakulást, természetesen együtt.

A fiúk Jaclynként és Jenniferként születtek meg, 1995 júniusában, a marylandi Baltimore-ban. A családjuk szigorú, keresztény szellemben nevelte őket és egy vallásos magániskolába jártak. Elmondásuk szerint gyermekként gyakran sírták álomba magukat, és azért imádkoztak, hogy reggel kisfiúként ébredjenek fel. Ekkor természetesen még fogalmuk sem volt arról, hogy mi is az, amin keresztülmennek, és nem voltak tisztában a transzgender fogalmával. 18 éves korukban, amikor Georgia-ba költöztek, fogalmazódott meg bennük pontosabban az érzés, és ekkor vallották meg egymásnak is a titkukat.

Tovább olvasom és megnézem a képeket

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux