Ugrás a tartalomra
x

Dakota Johnson a Szólíts a Neveden 2-ben!?

A 29 éves Dakota Johnson egyenesen berobbant a köztudatba a Szürke Ötven Árnyalata filmekkel, ahol teljesen levetkőzte a gátlásait, és azt is, hogy ő csak egy színészpár gyermeke, hisz a szülei Melanie Griffith és a Miami Vice sztárja, Don Johnson. 

Luca Guadagnino (a Szólíts a neveden rendezője) készítette a a kultikus Sóhajok feldolgozását, melynek főszereplője Dakota Johnson, és innen jött az ötlet, hogy szerepeljen a folytatásban. 

Az első film a 80-as évek Olaszországában játszódik, és arról szól, hogy jön egy amerikai cserediák, akit a jóképű Armie Hammer alakít, és összekavarodik az apuka tini fiával, akit a már fiatalon is zseniális Timothée Chalamet játszott el fantasztikus módon. Nagyon érzéki, és őszinte alkotás volt, ahol nem a homoszexualitás volt a fő téma, hanem az érzelmek, és az, hogy mindenki tisztában legyen magával, bármilyen befolyás nélkül. Érdekes emberi kapcsolatot vázolt fel, nagyon elmélyítette a karaktereket, így az év egyik legjobb élményét nyújtotta. Aki látta a filmet, az tudja, hogy nem végződik boldogan a szereplők nyári kapcsolata, hiszen a cserediák visszamegy Amerikába a menyasszonyához. A folytatás már a 90-es években játszódna, és Dakota Jonhson alakítaná Armie feleségét, és a gyerekei anyját. Ez elég nagy bonyodalmat okoz, és rendesen meggátolja a meleg szerelmesek kapcsolatának kiteljesedését, de legalább tudjuk, hogy van értelme újra elővenni a karaktereket, akikben rengeteg potenciál van a rendező szerint, és nem is állna meg csupán egy folytatásnál. Úgy látszik, hogy nagyon szeret együtt dolgozni Johnsonnal, jó élmény volt a Sóhajok forgatása, és ez is egy izgalmas projekt lenne a színésznőnek.

 

noizz.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux