Ugrás a tartalomra
x

A budapesti tanár orális szexre kényszerítette diákját?

Az ügyészség több rendbeli szexuális kényszerítéssel, és kiskorú veszélyeztetésével vádolta meg a 42 éves földrajztanárt.  

Hétfőn szakértő és tanúk meghallgatásával folytatódott a IV. és XV. kerületi bíróságon annak a fővárosi pedagógusnak a pere, aki a vád szerint több kiskorú fiút is  arra kényszerített, hogy fogadja szexuális jellegű közeledését. A vádirat négy sértettet sorol fel a 2011-től 2017-ig tartó időszakban. Az egyik fiú a vallomásában azt állította, hogy a férfi behívta az igazgatóhelyettesi szobába, és arra kérte, hadd elégíthesse ki orálisan. Ő azonban visszautasította ezt.

A diák állítása szerint a tanár később egy tanulmányúton is zaklatta. Fogdosta a combját, és meg akarta fogni a nemi szervét. A srácnak elege lett a zaklatásokból. Elmondása szerint nem látott más kiutat, ezért belement abba, hogy orálisan kielégítse a tanár, azzal a feltétellel, hogy utána békén hagyja. Ebbe belement a tanár, de a srác szerint később ennek ellenére is újra közeledni kezdett felé.

A szakértő arra a megállapításra jutott, hogy történt szexuális kapcsolat az igazgatóhelyettes és a fiú között. Ám arra is kitért, hogy a diák állításai nem mindenben felelnek meg a valóságnak.

A 24.hu részletes jelentése a perről
 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux