Ugrás a tartalomra
x

Ezért imádják a nők a szexelő férfiak látványát

A legtöbb nő azt szereti, ha kizárólag nők bukkannak fel a képernyőn, a második legnépszerűbb kategória viszont pont a garantáltan nőmentes, csak férfiakat felvonultató melegpornó.

A Pornhub felmérése fedte fel egyébként a nők szokásait, egy 275 melegpornót preferáló nő gondolatait részletező tanulmány pedig arra is fényt derített, miért jön be ennyire a nőknek, ha szexelő férfiakat bámulhatnak. A tanulmány eredményeiről egy szexológus, Dr. Justin Lehmiller számolt be.

A legfiatalabb résztvevő 18, a legidősebb pedig 74 éves volt egyébként. A szexelő férfiak látványát előnyben részesítő közel 300 nő 41 százaléka heteroszexuálisnak, 32 százaléka pedig biszexuálisnak vallotta magát. A nők túlnyomó többsége (82%) egyértelműen ezt a kategóriát kedvelte a legjobban, bár sokan voltak közöttük, akik időnként heteroszexuális szexre is… relaxáltak.

Több férfi

A legtöbben egyszerűen csak szexinek találták egyébként a melegpornót, ami persze egy cseppet homályos indíték, ha szexről van szó. Szerencsére az egyik válaszadónak sikerült egy elég kézenfekvő, de annál frappánsabb magyarázattal előállnia:

A férfiakhoz vonzódom, szóval ha egyszerre kettőt láthatok, az… WOW! KÉTSZER OLYAN SZEXI!

Jobban élveznék?

A nők szerint a melegek emellett jobban is élvezik a szexet, autentikusnak és valódinak tűnik tehát a dolog, sokak pedig azért választják a nőmentes pornót, mert így nem kell azon töprengeniük, hogy vajon kizsákmányolják vagy tárgyiasítják-e a női szereplőket. Így ráadásul még az is elkerülhető, hogy saját hitvány porhüvelyüket a pornósok „tökéletes” testéhez kelljen hasonlítaniuk.

Jobb a sztori?!

Emellett olyanok is akadnak persze, akiket a tabufaktor vonz a képernyők elé, és izgatónak találják, ha „egy férfi valami olyasmit élvez, ami elvileg nem túl kellemes dolog”. És olyanok is akadnak, akik szerint jobbak a forgatókönyvek (?) és jobb munkát végeznek a producerek. Hát… oké, hiszünk nektek.

 

dívány.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux