Ugrás a tartalomra
x

"Inkább legyen halott a fiam, mint meleg"

BrazíliaJair Bolsonaro, a Szociális Liberális Párt elnökjelöltje nyilatkozta, hogy "inkább legyen halott a fiam, mint meleg."

Jair Bolsonaro jelenleg a legesélyesebb jelölt Brazília miniszterelnökségéért folyó harcban. A melegek elleni kirohanásai szinte mindennaposak. 2015-ben azzal került a hírekbe, hogy követelte a kórházi betegektől, hogy utasítsák vissza a homoszexuálisoktól származó vérkészítményeket. A TIME magazinnak adott interjújában világossá tette, ha meg lát két férfit csókolózni, akkor leüti őket. 

"Nem csókolom meg a feleségemet sem az utcán. Miért kell a társadalomnak ezt nézni? Miért kell ezt az iskolákba vinni? Kicsik, 6 vagy 7 éves gyerekek, akik két férfit látnak csókolózni, ahogy a kormány azt szeretné, hogy ezt megtehessék. Ez a demokrácia?" 

Természetesen itt nem állt meg, a homoszexualitást a pedofíliához hasonlította, ami szerinte egy olyan kapcsolatot hozott létre, amely történelmileg népszerű a homoszexuálisok között, és a pedofília egyre jobban terjed az alt-right trolloknak köszönhetően. Utalva Milo Yiannopoulos megjegyzésére. („A melegek világában a fiatalabb fiúk és az idősebb férfiak közötti kapcsolat segíthet abban, hogy a fiúk felfedezzék, kicsodák valójában, biztonságot és szeretetet nyújthat nekik”) "Tehát tartsuk tiszteletben a pedofilok jogát, hogy szexelni tudjanak egy kétévessel. Ez egyesítené Brazíliát?" 

A 63 éves képviselő, aki 27 éve ül a brazil parlamentben a Playboy-nak nyilatkozva mondta azt, hogy:

A halál jobb lenne a gyerekem számára, mint a homoszexualitás. Nem lennék képes szeretni egy meleg fiút, szeretném ha inkább balesetben meghalna.

 

Egy 2013-as interjúban azt mondta, hogy egyetlen apa sem lehet büszke arra, ha a fia meleg. 

"Büszkeség? Boldogság? Ünnepled, hogy a fiad homoszexuális? Semmiképpen sem!"

- mondta Stephen Fry interjújában. De Bolsonaro tudja az igazat a melegekről, és folytatta 

"Nézze, van valamilyen erkölcsi iránytű az életemben. Ezek meg el akarják érni gyermekeinket, hogy a gyerekeket homoszexuális felnőttekké változtathassák, hogy kielégítsék a szexualitásukat a jövőben. Tehát ezek a fundamentalista homoszexuális csoportok megpróbálják átnevelni a társadalmat."

És Bolsorano megállította a melegeket: 

"Megküzdöttem a melegekkel, mert a kormány az iskolákban homofóbia elleni oktatást javasolt, de ez hathatósan ösztönözte volna a homoszexualitást az iskolákban. Ez nem normális! Nem szavaztam meg!"

2016-ban Ellen Pagenek, az ismert újságírónak arra panaszkodott, hogy egyre több a homoszexuális, és ez annak tudható be, hogy a liberális szokások, a drogok, és a nők munkába járása miatt van mindez. 

Ezek után nem csoda, ha Brazíliában Bolsonarot csak a Brazil Trumpnak hívnak. 

 

Friss: Megkéselték Jair Bolsonaro brazil elnökjelöltet egy kampányrendezvényen 

Késeléses támadás érte csütörtökön Jair Bolsonaro szélsőjobboldali brazil elnökjelöltet Juiz de Fora városában tartott kampányrendezvényén - jelentette a helyi sajtó.

A brazil rendőrség közlése szerint elfogták a késelőt.   

A politikus állapotáról ellentmondásosak az információk. A GloboNews brazil tévécsatorna úgy tudja, megműtik Bolsonarót, míg a fia, Flavio Twitter-üzenete szerint csak könnyebb, felületi a seb. A Folha című hírlap tudomása szerint viszont a késszúrás Bolsonaro máját is érte, aki emiatt sok vért vesztett.   

A hírtelevízió képsorokat mutatott a történtekről. A politikus fájdalmában felüvöltött és hátraesett támogatói karjaiba, amikor beleszúrt a támadó. Látható az is ahogy hívei vállukon viszik a merényletet követően nagy embertömegben. - atv.hu

A támadás utáni kép

    

 

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux