Ugrás a tartalomra
x

Először lesz meleg sebész a Grace klinikában

Mikor az ABC 2005-ben a Született feleségek mögött bemutatta új kórházas sorozatát valószínűleg nem terveztek azzal, hogy a Grace klinika még 2018-ban is bőven adásban lesz. Mindenesetre itt vagyunk és ez idő alatt természetesen a szereplőgárda is jónéhány változáson ment keresztül. Most a TVLine arról ír, hogy először lesz meleg sebész a sorozatban. 

A koreai és olasz felmenőkkel rendelkező Alex Landi csatlakozik a sorozathoz. Ő alakítja Dr. Nico Kimet az első meleg sebészt a sorozatban. Az ABC részéről nem akarták kommentálni az értesülést és azt sem, hogy hány részben szerepel majd Landi. Korábban voltak már meleg szereplők a sorozatban, Sara Ramirez karaktere biszexuális volt, Jessica Capshaw pedig egy leszbikus sebészt játszott. 

A sorozat 15. évada szeptember 25-én indul majd Amerikában, és biztosan visszatér benne Kim Raver, mint Dr. Teddy Altman, továbbá Jeff Perry is több részben benne lesz, aki Meredith Grey édesapját alakítja. Érkezik egy másik menő sebész is a sorozatba, őt Chris Carmack alakítja majd és valószínűleg ő női szíveket (is) fog majd összetörni az új évad során. 

comment.blog.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux