Ugrás a tartalomra
x

Egyszerű edzésterv az erősebb erekcióért

Ha szeretnél jobban teljesíteni az ágyban, akkor néhány gyakorlattal izmosíthatod az altájadat. Az izmok erősítésével sokkal intenzívebbé válhat a szex – tanácsolja a menshealth.hu oldal.

A Urology című szaklapban megjelent kutatás szerint, ha megerősíted a medence környéki izmaidat, akár a merevedési zavarokat is megszüntetheted, ahogy a korai magömlést is. Ezt pedig legegyszerűbben a Kegel-gyakorlatokkal lehet megtenni.

Amikor erekciód van, a medencekörnyéki izmaid tartják a vért a szerszámodnál. Így fenn tudod tartani a keménységédet. Ha pedig a korai magömléssel küzdesz, akkor is hasznodra válhat az erősítés, mivel késleltetheted az orgazmust is. Minél erősebbek ezek az izmok, annál kevésbé kell a fenti problémáktól tartanod.

Természetesen vannak helyzetek, amikor nem az izmok gyengesége okozza a problémát, de a Kegel-gyakorlatok nem ártanak egyik esetben sem, ráadásul ingyen vannak és könnyű őket végrehajtani.

Feszítsd be azokat az izmaidat, amiket akkor szoktál, mikor megállítod a vizeletedet. Maradj így 1-2 másodpercig. Közben végig koncentrálj arra, hogy a medence környéki izmaid dolgozzanak, ne pedig a farizmaid vagy a combod. Ismételd meg ezt még 30-szor, aztán pihenj egy percet. A kört 3-szor ismételd meg, hetente 3-4 alkalommal.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux