Ugrás a tartalomra
x

15 tojást dugott magába - műtéttel távolították el

Egy 29 éves Holland férfi és partnere be GHB-zva szexjátékot játszottak. A játék rosszul sült el.

A fiatal ember a szexjátékot követve, az éjszaka folyamán rosszul érezte magát, ezért a helyi sürgősségi kórházba szállították. Az őt vizsgáló orvosok egyike elmondta, hogy a betegnek tachycardia (felgyorsult szívverés) és tachypnoe (szapora pulzus) volt. A fizikális vizsgálatok során megállapították, hogy a teljes gyomor és hasfal sérüléseket szenvedett. 

A tojások a felhelyezés közben eltörtek, a tojáshéja a bélcsatorna és a gyomor sérülését okozta, több helyen megvágva azt. Sebészeti bemetszéseket követően laparoscopiás beavatkozással eltávolították az egyben maradt tojásokat, illetve a sérüléseket okozó tojáshéjakat, valamint összevarrták a keletkezett vágásokat, és alaposan kiöblítették a hasfalat a fertőzések elkerülésének érdekében. A beteget több napig intenzív megfigyelés alá helyezték mielőtt elhagyhatná a kórházat. 

Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a chemsex (A chemsex olyan, általában több résztvevős szexuális aktust jelent, ahol a szexuális élvezet minőségi és mennyiségi fokozására tudatmódosító vegyületeket alkalmaznak. Ezek a vegyületek általában a metamfetamin (met, kristály, speed), a mefedron (mef, Kati) és a GHB (Gina). Előbbi kettő inkább stimulál, utóbbi ellazít, nyugtat.) 

Egy, a közelmúltban megjelent tanulmány rávilágít arra, hogy a chemsexet űzök körében egyre magasabb az újonnan diagnosztizált HIV és Hepatitis C betegek aránya. Míg egy ehhez kapcsolódó tanulmány a chemsexhez vonzódók viselkedését vizsgálva arra jutott, hogy azok alkalmaznak elsősorban tudatmódosító szereket, akik szeretethiányban szenvednek, vagy magányosak. 

Saját, és mások biztonsága érdekében mindig legyél körültekintő! 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux