Ugrás a tartalomra
x

Tippek James Marsdentől

James Marsden tanácsai, hogy kimaxold az életed minden területét!

A Westworld android cowboya, James Marsden is megtanulta, hogy nem minden a külső, vannak sokkal fontosabb dolgok, amikkel teljesebbé és egyszerűen jobbá teheti az életét. Íme a tippjei, amit a Men’s Health osztott meg az olvasóival.

“Egy fotózás miatt keményen diétáztam. Amikor viszont belenéztem a tükörbe, úgy tűnt, mint ha beteg lennék. Ekkor eldöntöttem, hogy a boldog, kiegyensúlyozott életmódomat nem adom fel soha többet csak azért, hogy jól nézzek ki. Igen, persze fontos, hogy jó formában legyek, de nem kell minden alkalommal tökéletesen kinéznem.” - mondta Marsden egy korábbi Men’s Health interjúban.

A színész pedig néhány hasznos tippet is megosztott, amivel te is elérheted azt, hogy jól érezd magadat a bőrödben.

foto

EDZ AZ ÖRÖMÉRT!

Ha azért edzel, hogy egészséges maradj, miért szenvednél, amikor közben jól is érezheted magadat. James Marsden ezért is szereti annyira a labdajátékokat, mert mozgás közben jól is szórakozik.

TANULJ, AMIT SZERETNÉL!

Marsden hobbijai közé tartozik többek között az éneklés, gitározás, fotózás is, ezekben pedig igyekszik a lehető legtöbbet kihozni magából.

“Ha valamit meg szeretnék tanulni, akkor abba maximálisan belevetem magamat és addig gyakorolok, amíg jó nem leszek benne. Utálom, ha valamiben középszerű vagyok, amit szeretek.”- mondta.

KONTROLLÁLD A BENNED ÉLŐ TÜKÖRFÜGGŐT!

"Sok olyan ismerősöm van, akivel eléggé elszaladt a ló az edzés terén. Ha szereted, ahogy kinézel, az szuper, ha viszont imádod, az mérgező lehet. Persze, kell egy egészséges hiúság és motiváció ahhoz, hogy jól nézz ki, viszont könnyen azon kapod magadat, hogy az elért célok után még nagyobb akarsz lenni és még szálkásabb. Ez viszont nem a jó irány." - mondta.

MUTASD MEG MÁS OLDALAD IS!

James Marsden az X-Men filmek Küklopszaként vált ismertté, de aztán nem félt a romantikusabb filmektől, például a Bűbáj című Disney-filmben is szerepelt. Ha úgy érzed, van egy olyan lehetőség, amiben megvillanthatod egy másik oldaladat, akkor bátran fogadd el!

foto

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux