Ugrás a tartalomra
x

Adam Rippon, Matt Bomer a Will és Grace sorozatban

A 2006-ban befejeződött Will&Grace sorozat folytatására 2017-ig kellett várni. Úgy tűnik, nem volt hiába való a várakozás. A sorozat népszerűségéből mit sem veszített az USA-ban. Olyannyira nem, hogy az eredetileg 2 évados (9-10) visszatérésből úgy tűnik, hogy 3 évad lesz. Amerikában áprilisban volt vége a 9. évad vetítésének, jelenleg a 10. évadot forgatják gőzerővel. Ami nem is csoda, hiszen a hivatalos bemutató időpontja is meg van már, így az amerikai nézők már október 4-én találkozhatnak kedvenceikkel a képernyőn. 

Utóbbi évadban debütálhat Adam Rippon, a téli olimpiák első nyíltan vállalt homoszexuális bajnoka, aki korcsolyában nyert bronz érmet, valamint néhány hónapja megnyerte a Dancing with the Stars (Hasonló műsor, mint idehaza a Szombat esti láz).

Adam Rippon

Matt Bomerről, a nyíltan vállalt homoszexuális színész pályafutásáról egy korábbi cikkünkben olvashatsz

Matt Bomer

A sorozat korábbi epizódjait a Viasat3 hozta el Magyarországra. Kérdésünkre, hogy a Viasat3 tervezi e az új évadok bemutatását itthon, azt a választ adták, hogy jelenleg nincs napirenden a sorozat Magyarországi bemutatása. 

Ugyanakkor a gay.hu tervei között szerepel, hogy az elérhető angol nyelvű feliratok fordítását közzéteszi, így hamarosan ti is láthatjátok a legújabb Will&Grace évadot. 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux