Ugrás a tartalomra
x

Channel 4 - THE BOYS

A Channel 4 csatorna bejelentette, hogy a Fiúk a klubból (Queer as Folk) írójával Russel T. Daviessel egy ütős drámán dolgoznak. 

Az ötrészes sorozat az 1980-as években játszódik, és három fiatal fiú életén keresztül mutatja be az AIDS okozta problémákat. 

A sorozat fokozatosan fogja bemutatni azokat a szakaszokat, ahogy a 80-as években az új vírus felbukkanása és rejtélye utáni reakciók történtek. Ahogy először csak pletykának tekintették, később már fenyegetésnek és valódi terrornak a melegek ellen, és legvégül valami olyan megfoghatatlan dolognak, amely egységbe kovácsolva őket, hogy összefogva harcoljanak. 

Barátok, szerelmek és családjaik története lesz ez a sorozat. Együtt fogják elviselni a járvány horrorját, az elutasítás fájdalmát és az előítéleteket, amelyeket a meleg férfiak az évtizedek alatt elszenvedtek. 

Szörnyű veszteségeket és csodálatos barátságokat, összetartó családokat mutat be a sorozat, amely emlékezni fog az elveszett fiúkra, és ünnepli azokat az életeket, amelyek fényesen ragyogtak.  

"Nagy megtiszteltetés, hogy ezt megírhatom azokért, akiket elvesztettünk, és magunkért akik túléltük." - mondta Russel T. Davies.

Lee Mason a Channel 4 által megbízott szerkesztő nyilatkozatában kiemelte, hogy " a Queer as Folk kitörölhetetlen nyomot hagyott a televíziózás történetében, melyre 20 évvel később is dicsőséggel gondolunk. Éppen ezért is esett a választás Russelre. Ez egy hihetetlenül fontos projekt, amely ugyan olyan mérföldkő lehet, mint a Queer as Folk volt 20 éve." 

A The Boys 2019-ben lesz látható.  

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux