Ugrás a tartalomra
x

A helyes katolikus válasz a „Meleg Büszkeség rendezvényekre”

A genderideológia, avagy a homoszexualitás ideológiája lázadás Isten csodálnivalóan bölcs és szeretetteli teremtő művével szemben. Lázadást jelent az ember kétneműnek – férfinak és nőnek – teremtettségével szemben, amely nemek szükségszerűen és csodálatosan kiegészítik egymást.

 

Az elmúlt évtizedekben elkezdtek terjedni a »meleg büszkeség« parádék a nyugati világ nagyvárosaiban. Ennek az egyre terjedő jelenségnek a világos célja az, hogy a nyugati világ összes városának köztereit, hosszú távon pedig a világ összes városát elfoglalják, a muszlim országok kivételével, mivel azokban tartani lehet az előreláthatóan erőszakos ellenreakcióktól.

 

„Ezeket a demonstrációkat hatalmas anyagi és logisztikai támogatással valósítják meg, a közélet legbefolyásosabb erői – a politikai elit, a közösségi média, valamint nagyhatalmú gazdasági és pénzügyi szereplők – által támogatott propaganda kíséretében. A közszereplők ilyen egyöntetű támogatása a történelem totalitárius rendszereire volt jellemző, amelyek azért alkalmazták ezt, hogy a társadalomra egy bizonyos ideológiát ráerőltessenek. Az úgynevezett »meleg büszkeség« demonstrációk félreérthetetlenül a különféle múltbéli totalitárius politikai rezsimek propagandafelvonulásaira hasonlítanak.

 

Van azonban a közéletnek egy nagyon fontos hangja, amely mostanáig - legalábbis nagymértékben - még nem csatlakozott a »meleg büszkeség« parádék támogatóinak egyhangú kórusához. Ez a hang a katolikus egyházé. A homoszexualista genderideológia önkényuralma most a legambíciózusabb célját akarja megvalósítani: az ellenállás utolsó bástyája, a katolikus egyház bevételét. (Írja ez a szerencsétlen úgy, hogy közben Amerikában 3 milliárd dollár kártérítést fizethet a katolikus egyház pedofilügyek miatti. - a szerk.)

 

Ha még bírod, és szeretnéd, akkor tovább olvashatod

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux