Ugrás a tartalomra
x

“Az egyik fiúnak egy pisztolycsövet dugtak az ánuszába, majd meghúzták a ravaszt”

Mark Minnie írt egy könyvet az apartheid-rendszer pedofil minisztereiről, egy hét múlva golyóval a fejében találták a bozótban.

Augusztus elején Dél-Afrikában megjelent egy könyv, amely arról szól, hogyan erőszakolták az apartheid-rendszer miniszterei a színesbőrű gyerekeket egy lakatlan szigeten.

A szerző egy volt rendőr, Mark Minnie, aki a 80-as években nyomozott a pedofilhálózat után, de aztán hirtelen levették az ügyről.

Pont azután, miután a pedofilhálózat két állítólagos tagját holtan találták, fejbelőtték magukat. Egyikük előtte vallomást tett Minnie-nek.

Minnie 30 év múlva megírta a könyvet az ügyről, azonban egy héttel a megjelenése után, most kedden, holtan találták a bozótban. Állítólag fejbelőtte magát.

Mark Minnie rendőr volt a 80-as évek Dél-Afrikájában. Furcsak időszak volt az az ország történetében: Nelson Mandela akkor még börtönben ült, a miniszterelnököt Pieter Bothának hívták, a fekete népességet kirekesztő és terrorizáló apartheid-rendszer már repedezett, de még nagyon is élt, Magnus Malan védelmi miniszter ha kellett, katonai erővel tartotta fenn.

Minnie Port Elizabeth városában volt drogügyekkel foglalkozó rendőr. Ez azt jelentette, hogy rengeteg emberrel kapcsolatba került, és bejárta a városnak azokat a negyedeit is, ahol tele voltak az utcák drogdílerekkel és szexmunkásokkal. Egy nap az egyik kollégája azzal kereste fel, hogy a gyülekezetéből egy nő beszélni akar vele. Minnie elment a találkozóra, ez pedig megváltoztatta az egész életét. A nő fia elvezette a testvéréhez, akit akkor éppen kórházban kezeltek.

Kiderült, hogy a fiút brutálisan megerőszakolták, a nyomok pedig nem egyszerű tettesekhez vezettek, hanem befolyásos politikusokhoz.

tovább olvasom

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux