Ugrás a tartalomra
x

Alekosz: „Bejelentem, péntekig homoszexuális leszek”

Közösségi oldalán számolt be Alekosz arról, mi lett szexalbérlet hirdetésének eredménye. Az egykori valóságshow-szereplő egyáltalán nem számított arra, hogy megaláztatást kap nő helyett.

Ahogy azt a Blikk is megírta, Alekosz Facebook oldalán tette közzé, hogy lakásának egy szobáját kínálja olyan bátor vállalkozó lánynak, aki szexszel fizetne az albérletért. A Való Világ negyedik szériájának győztese most a fejleményekről is beszámolt, s ismét egy hajmeresztő dolgot vett a fejébe: Alekosz kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális lesz, mivel - ahogy bejegyzésében írta - a nők leköpnék, lehánynák őt.

"A hétvégén homoszexuálisok ajánlatának tömkelege árasztotta el a postaládámat. Fantáziájuknál csak a beérkező homoszexuális levelek száma volt nagyobb. Úgy vélem, ezt komolyan kell venni! Ha a nők nem is, a férfiak fantáziát látnak bennem, vonzódnak hozzám. A megoldáskulcs tehát a homoszexuálisok kezében van.

Bejelentem! Kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális leszek! Az érzelemvilág, ahogyan a homoszexuálisok tekintenek rám, csodálatos. Valahogy át kellene ültetni ezt az érzést a nőkbe is. Szeretném megérteni azt, hogy amit a homoszexuálisok látnak bennem, azt a nők miért nem. Lehetőséget adok egy vagy több homoszexuálisnak arra, hogy kiélhessék rajtam a vágyaikat, ezáltal közelebb kerülhessek a megoldáshoz, azaz a nőkhöz.

Remélem, ezalatt az egy hét alatt tanulhatok a homoszexuálisoktól, segítenek megérteni a vonzás törvényét, hozzásegítenek a Boldogsághoz!" - írta Alekosz bejegyzésében.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux