Ugrás a tartalomra
x

Pesti Srácok: Alex Soros a Budapest Pride-on

Egy sétáló, szemüveges férfiban is Soros György fiát látja a Pesti Srácok

Bele is álltak, de büszkén: videóval együtt igyekeztek bemutatni, hogyan vonul Soros György fia, Alex Soros a Budapest Pride-on. Az egyedüli probléma, hogy a felvételen nem a magyar származású milliárdos gyereke szerepel, de még csak köze sincs hozzá.

Egészen megdöbbentő cikket közölt le a napokban a kormánypártokhoz erősen kötődő Pesti Srácok: a név nélkül megjelent írásban leginkább a videó az érdekes, azt ugyanis olyan felütéssel propagálják, miszerint Soros György fia a mögöttünk hagyott Budapest Pride-on megjelent, felvonult, ráadásul nem egyedül, barátjával.

Az egyébként egy szélsőjobboldali YouTube-csatornától származó, és onnan átemelt felvételen egy szemüveges, borostás arcú, sapkát viselő fiatal férfi látható. A PS ebből szűrte le azt, hogy Alex Soros Budapesten van, sőt, nem csak itt van, vonul is.

Az elmélet azonban hamar megbukott, az Index Comment blogjának egyik olvasója, Péter ugyanis felfedte az igazságot, miután észrevette, hogy a közölt felvételen ő maga látható:

Még itt is feldolgozás alatt áll, néha két kacagás között nem hiszem el, és megint megnézem. Úgy tűnik, komoly. Lassan megkezdem a masszív guglizást, hogy mit örökölhetek majd a CEU-n kívül – nyilatkozta a portálnak.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Pesti Srácok utólagos szerkesztéssel módosított korábbi cikkén, és egy mondatot belecsempészve finomítani próbálták azt. Ez úgy szólt, hogy “olvasóink véleménye ugyanakkor megoszlik arról, hogy a videón látható fekete férfi és Osborne azonos személy-e (vélhetően nem)”. Ahhoz viszont láthatóan továbbra is tartják magukat, hogy a szemüveges férfi Soros György fia.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux