Ugrás a tartalomra
x

Dúró Dóra betiltaná a melegfelvonulást

A Mi Hazánk Mozgalom szerint ártalmas a magyar társadalomra a homoszexualitást provokatív, sokszor vallásgyalázó elemekkel népszerűsíteni kívánó rendezvénysorozat, különösen az utcai demonstráció, amelynek nem szabadna, hogy a kormányzat teret adjon.

Mindemellett őszintén reménykedünk benne, hogy található más olyan kérdés is a magyarság életében, amelyet tartanak annyira fontosnak a hazánkba akkreditált nagykövetek, hogy ilyen nagy számban csatlakozzanak hozzá, például a gyermekszegénység vagy a külhoni magyarság kisebbségi jogainak ügyében.

- fogalmazott közleményében Dúró Dóra, a Jobbikból kivált országgyűlési képviselő. Hozzátette: Magyarország legnagyobb problémájának az évtizedek óta megoldatlan, sőt egyre fokozódó demográfiai válságot tartja a Mi Hazánk, hiszen a nemzetpolitikai vetületen túl már az egész államháztartás is veszélyben van.

Erre a katasztrófára eddig egyik kormánynak sem sikerült megfelelő hatékonyságú válaszokat adnia, így például a homoszexuális felvonulás helyett is sokkal inkább lenne helye olyan rendezvénysorozatnak, amely tudatosítja a fiatalokban a házasság és a gyermekvállalás felelősségét és csodáit, hogy újra lélekszámában és anyagiakban is gyarapodó nemzet legyünk - így Dúró Dóra.

civishir.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux