Ugrás a tartalomra
x

Meleg tini után drogos kamaszt játszik a Szólíts a neveden főszereplője

Timothée Chalamet rászokik a metamfetaminra a Beautiful Boy című filmben. Az apját, akinek szembesülnie kell fia függőségével, Steve Carell alakítja.

A Bradt Pitt-féle Plan B Entertainment és az Amazon Studios gyártásában készülhet el a 22 éves Timothée Chalamet következő nagy filmes alakítása. Chalamet-t a legtöbben a Szólíts a neveden Oscar-díjas filmből ismerhetik, a fiatal amerikai színész zseniálisan játszotta a szerelmes meleg kamaszt a vásznon.

Felix Van Groeningen (Szex, mámor, rock'n'roll) filmjében, a Beautiful Boyban pedig egy drogos tinédzsert fog alakítani, aki rászokott a metamfetaminra. A filmnek már a háttérsztorija is izgalmas, a produkció ugyanis két könyv adaptációja lesz, egy apának és fiának a memoárjait fésülik össze. Az A Father's Journey Through His Son's Addiction című David Sheff-könyv arról számol be, hogy milyen érzés volt az apának, azaz Sheffnek és a családjának rádöbbennie, hogy a gyerekük függő lett, és hogy miként birkóztak meg családon belül a problémával. David Sheff fia, Nic Sheff is írt egy önéletrajzi könyvet, a Tweak: Growing Up on Methamphetamine memoárja pedig a drogos kamasz szemszögéből meséli el ugyanazt a történetet.

Ebből is látszik, hogy a Beautiful Boy nemcsak a fiúra fog fókuszálni, hanem az apára is, akit Steve Carell alakít majd. A film bemutatóját Amerikában október közepére időzítik.

Timothée Chalamet egyébként sorra kapja a nehéz drámai szerepeket, korábban megírtuk, hogy V. Henriket is ő játssza majd egy részben Budapesten forgó filmben.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux