Ugrás a tartalomra
x

Újra képernyőn a meleg lakberendezők!

 

Nate és Jeremiah álomotthonai - 2. évad a TLC csatornán szombaton esténként 21.00 órától

Nate Berkus belsőépítész és párja, Jeremiah Brent felbecsülhetetlen értékű segítséget nyújt olyan háztulajdonosoknak, akik a házuk felújításánál túllépték a költségkeretet és a határidőket is. A nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, elragadó személyiségű szakértők megmutatják nekik, hogyan kerülhetnek ki a slamasztikából.

A tartalomismertető alapján csak egy átlagos lakberendezési műsorra gondol az ember, valójában az teszi érdekessé a sorozatot, hogy Nate és Jeremiah házaspár! Az epizódokban bepillantást nyerhetünk a meleg tervezőpáros magánéletébe is, és láthatjuk, mitől működik jól a kapcsolatuk. Mindegyik részben tanúi lehetünk annak, hogyan egyeztetik össze a munkát és a családot. Bizony néha egy-egy vita is előfordul, leginkább szakmai jellegű, hogy mi és hová kerüljön a felújítandó lakásban.  A tervezők közben a saját projektjükön is dolgoznak. Alakítgatják családi otthonukat, ahol már négyen vannak. Béranyától származó kislányuk, Poppy, illetve kisfiuk, aki most tavasszal született, tehát még a forgatás előtt, így a filmben még csak az ultrahangos felvételeken szerepel.

Berkus és Brent 2012-ben ismerkedtek meg és egy év járás után, 2013-ban házasodtak össze. Mint mondták, az is természetes volt, hogy életük következő állomása a gyerekvállalás lesz. A People magazinnak adott interjúban Nate elmondta: “Szinte azonnal beindultak a szülői ösztöneink. Nem gondoltam volna, hogy valaha ennyire izgatott leszek egy használt pelenka közelségétől. Most meg ez határozza meg az életem.” Jeremiah hozzátette: “Érdekes, hogy a dolgok milyen gyorsan a helyükre kerülnek.”

A képek alapján kétség sem fér hozzá, hogy Poppy ennivaló kisbaba, és Nate ezt szó szerint is megerősítette: “Amikor kicserélem a pelenkáját, mindig meg akarom harapdálni a térdecskéit. A nagymamáim mindig mondogatták, amikor kicsi voltam, hogy meg tudnának enni. Akkor azt gondoltam: bolond öreg hölgyek! De ma már mindent értek.”

Az interjú néhány éve készült, a pelenkát ma már a kis öcsi viseli, aki az Oskar Brent-Berkus nevet kapta, mégpedig Nate előző párjának az emlékére, aki a 2004-es szökőárban vesztette életét Sri Lankában.

Jeremiah-nak az egyik interjú során feltették a kérdést, hogy a kislánynak miért Poppy lett a neve? Mint mondta, soha életében nem találkozott egyetlen Poppyval sem, de amikor megismerte Nathant, az egyik randevú során elutaztak valahová. Akkor azt álmodta, hogy velük van egy szőke, hullámos hajú kislány, akinek Poppy neve. Évekkel később, amikor megszületett a kislányuk eszébe jutott az álom, s azt mondta, a kislánynak Poppynak kell lennie!

Tudtad rögtön, hogy Nate az igazi? – kanyarodott vissza a riporterhölgy a megismerkedésük témájához.

„Igen” – válaszolta Jeremiah. „Tíz másodpercbe telt. Nem is akartam elmenni akkor arra a bulira. Barátok voltunk évek óta, majd véletlenül összefutottunk az egyik közös barátnőnk születésnapi partiján. Azt mondta, el kellene menni, vennünk néhány antik dolgot. Éppen New York-ban voltam azon a hétvégén, ezért azt mondtam, nagyszerű, alig várom! Az egy őrülten szép délután volt! Én előtte nem igazán hittem az igaz szerelemben, mert nem ismertem az érzést, de most már megismertem. Ő nagyon jó hozzám. Ő egy nagyon jó srác is, aki mindenben segít.

A teljes interjú angolul itt olvasható.

Ha meg szeretnétek ismerkedni Nathan és Jeremiah szivárványcsaládjának életével és a munkájukkal, kapcsoljatok szombat esténként 21.00 órakor a TLC csatornára! Az ismétlések időpontjai: szerda 21.00, csütörtök 12.00 és péntek 8.00 óra.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux