Ugrás a tartalomra
x

Film készül Elton Johnról

Zöld utat kapott az Elton Johnról szóló életrajzi film, amely a Paramount Pictures stúdió égisze alatt készül és a zenész 1972-es száma után Rocketman lesz a címe – írja a The Hollywood Reporter (via MTI).

A film Elton John (eredetileg Reginald Kenneth Dwight) életét a Királyi Zeneakadémián tanulásától kezdve a ’70-es és a ’80-as években felívelő karrierén át a ’90-es években elért nemzetközi sztárságig fogja követni. A Rocketman felidézi majd a zenész alkohol- és drogfüggőségét, illetve a gyógyulását is.

Az alkotásban Elton Johnt a Kingsman-filmekkel befutott Taron Egerton fogja játszani.

Mindemellett már az is eldőlt, hogy a produkciót az a Dexter Fletcher rendezi, aki már dolgozott együtt Egertonnal, miután ő vezényelte le a 2016-ban bemutatott Eddie, a sas című életrajzi vígjátékot is.

A producerek között szerepel Rocket Pictures nevű cégével David Furnish és Elton John, továbbá az a Matthew Vaughn is, aki az Egerton főszereplésével készült Kingsman-mozikat írta és rendezte.

A Rocketman előkészítése évekkel ezelőtt kezdődött. Eredetileg a több rövidfilm után tavaly A legnagyobb showmant levezénylő Michael Gracey rendezte volna.

A THR szerint Egerton maga fogja elénekelni Sir Elton ismert dalait a filmben, a színész már énekelt fel számokat az Abbey Road-i stúdióban. Furnish elárulta, Elton John arra biztatta Egertont, hogy ne őt másolja, ne gondolja, hogy pontosan úgy kell majd énekelnie, ahogyan ő adja elő a dalait. Az a legfontosabb, hogy a „szellemét testesítse meg” a filmben – tanácsolta a fiatal színésznek.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux