Ugrás a tartalomra
x

Soros Alex: Szilveszteri coming out

 

Soros ismét Pestre küldte a fiát, Alex hozza a legjobb barátját is: Szilveszteri coming-out – ezzel a címmel közölt írást a Ripost.

Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, jegyzi meg epésen a jobboldali portál. Az új hadjárat parancsnoka ezúttal is a fia. Soros Alex rövidesen újra személyesen tart eligazítást Budapesten, és ismét vele jön elválaszthatatlan társa Maxwell Osborne is. Ezután részletezik is a két fiatalember közti kapcsolatot. Eszerint Maxwell szó szerint élet és harcostársa a Soros-örökösnek. Elválaszthatatlanok.

A neves divattervező és politikai aktivista évek óta a legszorosabb kapcsolatban áll a Soros-fiúval, együtt járnak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolják nyilvánosan. A képeken már-már provokatív módon demonstrálják fizikai és érzelmi összetartozásukat. Gyakran ölelkeznek, szorítják egymás kezét. A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülő emberi kapcsolatról tanúskodnak.

Bár mindenki tudta a New York-i  felső tízezer köreiben, hogy ők ketten egy párt alkotnak, de a Soros-fiú politikai szerepére tekintettel mégis okoztak némi meglepetést szilveszterkor. Az újév hajnalán ugyanis egy látványos videóval, sőt egy közös ágyfotóval coming-outoltak, egyenesen Dominikából, a közös szállodai szobából...

Bátran megmutatták országnak-világnak, hogy mi a teljes igazság. Politikai körökben mindez idáig ritkának mondható pikáns Instagram és Twitter üzenetekből sem volt hiány, például, ki hogyan szokott "a másik háta mögé kerülni”, hogy finoman fogalmazzunk.  Szállt a neten az I love you! és a Bromance, a testvérek románca – írja  rosszallóan a Ripost.

A cikkből mi csak ennyit emelnénk ki, akit érdekel a teljes írás itt elolvashatja. Még csak annyit, hogy nekünk tetszenek a képek.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux