Ugrás a tartalomra
x

Sztárok civilben: Darren Criss (American Crime Story, Glee)

 

Amikor kialszanak a reflektorfények, s amikor már nem összpontosul rájuk a figyelem, a sztárok is egyszerű, hétköznapi emberek lesznek. Közösségi oldalaik révén sokan már azt is megengedik, hogy így, civilben is megismerjük őket.

Darren Criss a Glee című musicalsorozatnak köszönheti népszerűségét. Sztárok leszünk! – volt a sorozat alcíme és ez az ő esetében megvalósulni látszik, hiszen évente 2-3 produkcióban is szerepel. Legutóbb az American Crime Story második évadában volt látható, amely a Gianni Versacét meggyilkoló Andrew Cunanan életét dolgozta fel. A filmben nagyon hasonlít a pszichopata gyilkosra, talán ezért is örülünk neki, hogy a magánéletében visszatért a szakáll/borosta viseléséhez, ami szerintünk nagyon jól áll neki.

Közösségi oldalain rengeteg videót posztol, fotókon örökíti meg mindennapjait, például közös munkáját Ricky Martinnak. Azt is az Instagramon jelentette be januárban, hogy eljegyezte barátnőjét.  Mia Swier-rel már több mint hét éve egy pár alkotnak, azonban most úgy döntöttek, hivatalosan is összekötik életüket. Darren Instagramon osztotta meg a nagy hírt, miszerint végre gyűrű került szerelme ujjára, és egyben azt is garantálta, hogy ezentúl még több rengeteg közös kaland várja őket. Keressétek meg a közösségi oldalain az eljegyzési képet is!

Darren Criss a közösségi oldalakon:

Instagram Facebook Twitter YouTube

  https://www.youtube.com/watch?v=al0lGtRpO5M

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux