Ugrás a tartalomra
x

Te hogyan bújtál elő?

Sokunk életében megtörtént már a coming out, az előbújás. Talán mindenki emlékszik még, hogy napokon, heteken keresztül tervezgette, hogy a legnagyobb titkát miként mondja el a legjobb barátjának, vagy éppen a szüleinek. A hatalmas gombóc az ember torkában, és a felszabadulás élménye élénken él az ember gondolataiban. Persze a reakciók is különbözőek a hír hallatán, van aki melegbárba telefonál tanácsért, és van akinek több idő kell a hallottak feldolgozására, és vannak akik nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.

Szeretnénk segítséget nyújtani azok részére, akik még csak tervezgetik az előbújásukat, hogy milyen reakciókra számíthatnak, illetve hogy milyen hasznos tanácsot adnátok nekik.

Azt szeretnénk kérni tőletek, hogy írjátok meg a saját coming out történeteteket. De a legjobb az lenne, ha a barátotok, vagy azok a szülők is megírnák a történetüket akik szembesültek azzal, hogy a barátjuk, vagy a gyermekük előbújása során mit éreztek, mi volt az első gondolatuk, és mi a tanácsuk a barátoknak, és legfőképp mit tanácsolnak a szülők, hogy miként fogadják a hírt gyermeküktől.

Arra buzdítunk titeket, hogy írjátok meg miként gondoltátok az előbújást, hogyan valósítottátok meg, és kérjétek meg azt az embert is akinek előbújtatok, hogy írja meg, ő miként élte meg az előbújást. (Természetesen nem kell a valódi neveteket használni).

A történeteket az info@melegfilmfelirat.hu email címre várjuk április 29-ig!

Az emailben a saját történeted mellé a barát, vagy családtag írását is küld el.

Tárgynak adjátok meg: Előbújásom.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux