Ugrás a tartalomra
x

Bővült a szivárvány-család

„Ez már hivatalos! Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy megoszthatjuk az első képet a gyönyörű babáról és a mi kis családunkról!” Az örömhírt Jeremiah Brent (1984) tette közzé közösségi oldalán.

Őt és férjét, Nate Berkus-t (1971) mi is ismerhetjük a Nate és Jeremiah álomotthonai című reality-sorozatból, amelyet nálunk is bemutatott a TLC csatorna. Nate Berkus belsőépítész és párja, Jeremiah Brent 2014-ben kelt egybe. A televíziós sorozat révén felbecsülhetetlen értékű segítséget nyújtottak olyan háztulajdonosoknak, akik a házuk felújításánál túllépték a költségkeretet és a határidőket is. A nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, elragadó személyiségű szakértők megmutatták nekik, hogyan kerülhetnek ki a slamasztikából. A tervezők közben dolgoztak a saját projektjükön is. Szivárványcsaládként élnek, egy 3 éves kislányt nevelnek, s közben maguknak is egy olyan otthont teremtettek Hollywoodban, amilyenről korábban álmodtak. A sorozat révén bepillantást nyerhettünk a tehetséges meleg tervezőpáros magánéletébe is, és láthattuk, mitől működik jól a kapcsolatuk. Mindegyik epizódban tanúi lehettünk annak, hogyan egyeztetik össze a munkát és a családot, miként próbálják gondját viselni lányuknak.

Fernando Oskar Bengoechea

A reality-sorozat második évada április 7-én kerül bemutatásra Amerikában, s az öröm kettős, hogy megérkezett közben a családba Poppy kisöccse Oskar Michael is. A házaspár nem mindennapi módon választott nevet a kisfiúnak. Berkus korábbi partnere, Fernando Bengoechea volt, aki 2004-ben a Srí Lanka-i szökőárban vesztette életét. Az ő középső neve volt az Oskar, mondta el a sajtónak Berkus hozzátéve, hogy párjának, Jeremiah-nek volt az ötlete, hogy így tisztelegjenek az elhunyt emléke előtt.

Első gyermekükkel, Poppy-val

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux