Ugrás a tartalomra
x

A tízéves transzvesztitának öltöztetett kisfiú Amerika jövője

Női dívának öltöztetett 10 éves kisfiú lett a New York-ban júniusra tervezett Pride kampányarca. A Desmond Napoles „művésznévre” hallgató kisfiú már nyolcévesen feltűnt a New York-i meleg büszkeség napján, ahol felnőtt színésznők, dívák gesztusait utánozta feltűnő női jelmezben a felvonuláson. A hír kapácsán Chad Felxix Greene homoszexuális író és blogger azzal vádolta a homoszexuális közösséget, hogy szemet hunynak a nyilvánvaló tény felett, szexualizálnak egy gyereket azáltal, hogy nőnek öltöztetik. Szerinte ez tipikus példája annak, amit abúzusnak szokás nevezni. Magyarországon a Glamour női magazin közölt lelkendező cikket a nőnek öltöztetett kisfiú történetéről, amelyben úgy fogalmaznak, Desmond lehet Amerika jövője.

Egy női dívának öltöztetett 10 éves kisfiú lett a New York-ban júniusra tervezett Pride kampányarca – írja a lifetimenews.com. A mintegy félrperces kampányvideót nemrégiben mutatták be a szervezők. A felvételen a Desmond Napoles „művésznévre” hallgató kisfiú is szerepel, akit úgy öltöztettek fel, úgy festették ki a szemét és a száját, akár egy transzvesztita dívának (drag queen). Magamat egy androgün drag-gyereknek tartom – mondja el a felvételen a kisfiú. Hozzáteszi:

én más vagyok, mert nagyon fiatal vagyok, és nagyon korán elkeztem drag-gé válni. Elképesztően érzem magam így, bátorrá tesz, és ezáltal másokat is bátorrá teszek, hogy azt tegyék, amit akarnak.

a cikk folytatása a pestisracok.hu-n

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux