Ugrás a tartalomra
x

Call Me By Your Name - jöhet a folytatás!?

Hatalmasat robbant a tavalyi évben a Call Me by Your Name, magyar címén Szólíts a neveden című film.

A film nem csak a nézők tetszését nyerte el, hanem a szakma is sorra díjazta a filmet, ennek köszönhetően több díjat is besöpört a film. És innentől kezdve logikus lenne a film folytatása is. Azonban jelenleg nincs meg az összhang a film forgatókönyvírója és a rendező között, és akkor még ott van az eredeti szerző, akinek a könyvéből készült a film.

A film rajongói és a kritikusok is izgatottan várnák a folytatást, mindenki kíváncsi arra, hogy mi történik a szereplőkkel. De ez az okozója a problémának is. André Aciman a könyv szerzője hajlandó lenne megírni a történet folytatását, mindezt úgy, hogy 20 évvel később csatlakozhatnánk a történethez.

Ugyanakkor James Ivory a forgatókönyv írója eszement ötletnek tartja a folytatást, hiszen a most 22 éves Timothée Chalametet 40 évesre kellene maszkírozni, amit lehetetlenségnek tart. A film folytatásához 3 emberből 2, a rendező és az író kész a folytatásra.  Luca Guadagnino a film rendezője azt sugalmazta, hogy a film folytatásának érdekében akár készek egy új forgatókönyvíróval is együtt dolgozni, ami ugyan lehetővé tenné a folytatást, de korántsem biztos, hogy sikerül James Ivory által megálmodottakat is folytatni.

A folytatásról a rendező így nyilatkozott:

"Ha az első történet az, hogy az életkor előrehaladtával fiatalemberré válik, talán a következő rész az lesz, hogy hol a fiatalember helye a világban, mit akar - és leginkább az, hogy mi marad néhány évvel később abból az érzelmi hullámból ami őt érte".

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux